14 Mayıs 2024

Başkan Anlayan Ve Sözen Ankara’ya Gitti

  • PDF

Fatsa ankara18-9-2013Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan:
Ak Parti’de aday belirsizliği söz konusu değildir”

Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen:
“Bu toplantı çok önemlidir”

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen ve AK Parti Fatsa Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Eroğlu ile birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı toplantıya katılmak üzere Ankara’ya gitti.
Büyük Sanayi Sitesi’ndeki asfalt çalışmalarını inceledikten sonra Ankara’ya hareket öncesi Başkan Anlayan ve İlçe Başkanı Fatih Sözen toplantı ile ilgili açıklamalarda bulundular.

İlk açıklamayı yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Başbakanımız ekibi ile beraber bu süreci beraber bizlerle değerlendirecek” dedi.
Toplantının Türkiye’deki Ak Partili belediye başkanlarımızın bağlı olduğu ilçeleri ve ilçe başkanlarının bu toplantıya davetli olduğunu belirten Başkan Anlayan, “Dolayısıyla ben de ilçe başkanımız da bu toplantıya davetliyiz. Yarın sayın Başbakanımızla beraber bu toplantıya katılacağız. Bu toplantı Yerel Yönetimler Başkanlığının organize ettiği, Seçim İşleri Başkanlığı ve teşkilat başkanlarının da katılacağı bir parti içi çalışma olacak, bir nevi seçim çalışması olacak. Orada sayın başbakanımız ve ekibi ile beraber bu süreci beraber bizlerle değerlendirecek, öyle düşünüyorum. Bize gelen bilgiler o yönde ve bizlerde bu davete icabet edeceğiz” dedi.

“Yeni Bir Seçim Süreci Başlıyor”
Yine bir seçim sürecinin başladığını ifade eden Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Partimizde 21 Ekimde aday adaylığının müracaatlarının başlayacağını ifade etti. Seçim takvimi bu şekilde başlıyor. Ak Parti'de sokakta insanlar hep konuşuyorlar, Ak Parti'nin adayı niye belli olmadı, neden belli olmadı diye. Ak Parti sokaklara göre hareket etmiyor, kendi prensipleri ve programlarına göre hareket ediyor. Kendi açıkladığı takvime göre bu süreci işletecek ve 21 Ekim’de de bu süreç başlıyor. Dolayısıyla Ak Parti’de aday belirsizliği söz konusu değildir. Ak Parti’nin ve Ak Partili bütün kadroların çalışması aksamadan her zaman olduğu gibi aynı heyecanla devam etmektedir. Bizler görevimizin başındayız. Son ana, son dakikaya kadar canla başla hizmetler yapmaya çalışıyoruz. Sonuçta hizmet devam ediyor, süreç devam ediyor. İnşallah 21 Ekim’den sonra da partimiz genel başkanımızın başkanlığında yetkili organları ile bu sürece değerlendirecektir ve kamuoyuyla kararlarını paylaşacaktır. Ben bu sürecin hepimize Fatsa’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde