14 Mayıs 2024

Teknik Ekip İle Çalışmalar İstişare Edildi

  • PDF

memur18-9-2013Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan başkanlık makamında teknik ekip ile son çalışmalar hakkında istişare yaptı.
Gerçekleşen toplantı sonrası bir açıklama yapan Fatsa Belediye başkanı Hüseyin Anlayan, yoğun çalışma içerisinde belediyede mesai arkadaşlarıyla beraber çalışmaları takip için böyle yer yer toplantılar yaptıklarını belirterek, “Bu defa biraz kalabalık toplantı olunca kamuoyuyla paylaşmayı arzu ettik. Fatsa’nın her tarafında yoğun bir şekilde su kanalizasyon park bahçe yol inşaat çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor. Bunu her fırsatta da vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Tabi bu işleri bu hizmetlerin hem hazırlanmasına her yerinde takibini sonuçta belediyenin teknik ekibiyle yapıyoruz. Onlara tek tek, ayrı ayrı gün içerisinde çalışma yerlerinde beraber bunları takip yapma ile beraber bugünde yine toplu olarak genel bir çalışma programını arkadaşlarla görüşmek ve istişare etmek için böyle geniş katılımlı bir toplantı yaptık” dedi.

“Sahadaki Çalışmalarımıza Daha Güzel Yansıyacak”
Artık yaz sezonunun bittiğini ve kış mevsimine yaklaştıklarını ifade eden Başkan Anlayan, “Programlarımız hala devam ediyor^. Planladığımız söz verdiğimiz işleri sezon bitene kadar yetiştirmenin telaşı ve yoğunluğu içerisindeyiz. Aksayan yerler var mı? Nereler kaldı? Programı süresince bitirebilmek için biraz bu işi daha dada disipline etmek gerekiyor. Bu tür şeylerle bütün teknik arkadaşları bir araya topladık. Çünkü yapılan bir işin takibi sadece bir teknik arkadaşlar bitmiyor, hepsi birbiriyle bağlantılı olduğu için organize çalışmak gerekiyor. Dolayısıyla bu organizeyi bir defada sağlayabilmek için bütün teknik ekibimizi bugün burada bir araya getirerek bu çalışma yaptık. İnanıyorum ki bu sahadaki çalışmalarımıza daha güzel yansıyacak” diye konuştu.

“İşin Mutfağında Da Çalışıyoruz”
Ekip çalışmasının aslında kamuoyunun fazla görmediği bir durum olduğunu sözlerine ekleyen Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Sonuçta buradaki, şehirdeki yapılan bütün hizmetler idari ve teknik kadro ile oluyor. Onların hazırlığı bunlarla beraber oluyor dolayısıyla buradaki ekibi idare etmek bizimde bir nevi idarecilik işimiz. Bunu da yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşın çoğu zaman görmediği fark etmediği, bilmediği ‘Acaba bu zamana kadar ne yapıyorlar, neredeler’ dedikleri zaman da yine işin mutfağında çalışmalar yapıyoruz. Dolayısıyla burası mutfak. Bu işin mutfağı bu mutfakta tekrar bu işi birebir yapan hazırlayan takip eden arkadaşlarla bu çalışmaları son defa daha gözden geçirdik. Neyi söz verdiysek şuan sahada hangi çalışmaları yapıyorsak inşallah aksamadan söz verdiğimiz gibi bitecek. İnşallah bunun takibini yapıyoruz, bir defa daha bu hizmetlerin Fatsa’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde