14 Mayıs 2024

Başkan Anlayan;“Şehrimize Yakışır Bir Meydan Olacak”

  • PDF

knak18-9-2013Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Hükümet Konağı önünde yapımına başlanan 7 dönümlük büyük meydan projesinin ilçemize çok yakışacağını söyledi.
Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe, Bülent Yücetepe ve teknik ekip ile birlikte büyük meydan projesi yapılan alanda inceleme yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan proje çalışmasının artık fiilen başladığını duyurdu.
Hükümet Konağı önünde büyük bir meydan çalışması yapacaklarını daha önceden Fatsa halkına duyurduklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Bu çalışma fiilen başladı, özellikle son 15 gündür alt yapısı ile alakalı ciddi bir çalışma kaydedildi. Şu anda yağmur suyu hatları bitmiş durumda, sahanın bir yandan kırılması ve düzenlenmesi devam ediyor. Buranın önündeki otoparkı da kaldırarak meydan yaptığımız için Hükümet Konağına arkasında otopark tahsis ediyoruz şu anda otoparkın zemin düzenlemesi devam ediyor. Şimdi oranın asfaltını dökeceğiz. Ön kısımda da mevcut zeminde kırmalar başladı çünkü burada daha önce çok farklı kotlarda çok farklı şekilde kullanımlar da bir takım düzenlemeler yapılmış. Buraya tek kot tek düzen yapacağımız için buradaki kırmalar da başladı artık önümüzdeki günlerde buradaki çalışmaları daha somut hale geldiğini vatandaşlarımız görecekler” dedi.

“Bir Ay İçerisinde Bitirmeyi Hedefliyoruz”
Büyük meydan projesinin sadece Hükümet Konağının değil Fatsa’nın bir büyük meydanı olacağını ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Çünkü şu anda Fatsa’mızın en büyük meydanı olarak ifade ettiğimiz Cumhuriyet Meydanının şu andaki büyüklüğü 1.5 dönüm. Oradaki binaları yıkarak kaldırdıktan sonra alanı büyütmeye çalışıyoruz. İstimlak davasını başlatmıştık. Cumhuriyet Meydanı büyüdüğünde 3.5 dönüm olacak. Hükümet konağı önü ise tek başına 7 dönüm. Dolayısıyla şehrin gerçekten büyük bir meydan olacak ve Fatsa’mızın girişine yakışır bir meydan olacak. Ben bir defada buranın bütün halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah burası 1 ay içerisinde bitmiş olacak diye planlıyoruz” diye konuştu.konak18-9-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde