14 Mayıs 2024

“Nereleri Asfalt Yapacağız Dediysek, Bitene Kadar Devam”

  • PDF

ayaz18-9-2013Fatsa Belediyesi asfalt çalışmaları şehrin uzak noktalarında da son hızla devam ettiriyor. Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan teknik ekip ile birlikte Ayazlı mahallesi ile Evkaf mahallesinin birleştiği noktadaki asfalt çalışmalarını inceledi. Mahalle sakinlerinin asfalt çalışmalarından büyük bir memnuniyet duydukları gözlendi.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan asfalt çalışmalarındaki hedeflerinin üzerine çıktıklarını belirterek, “Asfalt çalışmaları hâlâ devam ediyor, sezonu bitirmedik. İnşallah Ekim sonu, Kasım ayına kadar da bitirmemeyi planlıyoruz. Ve hedefimiz olan 250 bin metrekarenin de şu anda üçte ikisini geçmiş durumdayız. Şu anda 180-190 bin metrekareleri yakalamış durumdayız. Şu anda bir ekibimiz Ayazlı ve Evkaf mahallesinin birleşme noktasında. Evkaf mahallesinin Fatsa’nın arka tarafı dediğimiz bölgeyi bitirerek buradan Ayazlı mahallesine geçiyoruz. Ayazlı mahallesinde de Fen Lisesi’nin olduğu yere kadar bu mahallenin tamamını imar planı dahilindeki alanlarımızın yollarını asfaltlamaya başladık devam ediyoruz” dedi.

“Programımızı Bitirene Kadar Çalışmalarımız Devam Edecek”

Vatandaşların kendilerine yapılmayan yolları sorduklarını ifade eden Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Vatandaşlarımız sordukları yolların bir hafta sonra, 3 hafta sonra, bir ay sonra yapıldığını asfalta kavuştuğunu görüyorlar. Ben buradan söz verip de şuan yapılmamış bütün yollar için vatandaşlarımıza tekrar toplu olarak söylüyorum. Nerenin asfalt yapılacağını söylediysek oralar bitene kadar inşallah asfalt sezonunu kapatmayacağız. Ve nihayetinde 250 bin metrekareyi yakalayarak söz verdiğimiz yerleri bitirmiş olacağız. Bu vesileyle bir defa daha asfalt çalışmalarımıza devam ettiğini ifade edeyim. Şu anda bir ekiple beraber buradayız, yoksa tek ekibimiz burada değil. Şu anda Ayazlı mahallesinde bir asfalt ekibimiz var. Bugün burada arkadaşlarımla çalışmaları inceliyoruz. Aynı zamanda Dolunay mahallesinde Sanayi Sitesi’nin olduğu bölgede de asfalt çalışması var ve devam ediyor. Aynı şekilde Taşlıca mahallesinde ve Hamlık mahallemizde de kaplama asfaltı devam ediyor. Kaplama diyorum çünkü o bölge imar alanı dışında. Velhasıl söz verdiğimiz gibi programınızı bitirene kadar çalışmalar devam edecek, durmak yok asfalta devam” şeklinde konuştu.ayz18-9-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde