14 Mayıs 2024

Oda Komisyonları Toplandı

  • PDF

malio18-9-2013Ordu SMMM Odasında Oda Komisyonları 13.09.2013 tarihinde saat 14:30 da toplandı. Toplantıya; Asgari Ücret Tespit Komisyonu, Eğitim Komisyonu, Mesleki Soruşturma ve Denetim komisyonu, Mesleki Dayanışma ve Sosyal Kültürel Etkinlikler Komisyonu, Mesleki Araştırma ve Mevzuat Komisyonu, Bağımlı Çalışanlar Komisyonu üyeleri katıldı.

Staj Komisyonu ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Komisyonu üyeleri daha önce bir araya geldikleri için toplantıya katılmadılar.

Komisyonlar toplantıya başlamadan önce Oda Başkanı ve Oda Sekreteri Bahadır Baş açıklamalarda bulundular.

Oda Başkanı Ertuğrul Yüksel: “Bütün komisyon üyeleri ile aynı saatte toplantı düzenledik. Bu toplantının amacı komisyon üyelerinin bir birleri ile tanışması ve mesleğin gelişimi için ortak akıl üretmeleridir. Bizler bu mesleğin neferleriyiz. Bu odanın işlerini hep birlikte yürüteceğiz. Sizler mensup olduğunuz komisyon hakkında fikir üreterek yönetim kuruluna sunmalısınız. Yönetim Kurulu da sizlerin bu görüşleri doğrultusunda bir plan oluşturarak sizlere ve meslek camiasına geri dönüş yapacaktır. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum.”Dedi.

Oda Sekreteri Bahadır Baş:”Birlik beraberlikte rahmet vardır diye her zaman söylüyoruz. Biz bu gün burada her zaman bahsettiğimiz ve her zaman bizler için önemli olan değerli Komisyon üyeleri ile beraberiz. Bu birliktelik bizler için çok önemli. Çünkü odanın faaliyetlerini siz değerli komisyon üyelerinin talepleri belirleyecek. Birlikte üreteceğimiz plan ve projeler ile önemli çalışmalar yapacağız. Örneğin Eğitim Komisyonu Başkanımız sayın Yrd. Doç. Nedim Dikmen’nin katkıları ile staja başlama kursu hedefliyoruz. Başarabilirsek yeterlilik sınavları içinde çalışma yapacağız. Önce bir adım atıyoruz. Stajyer denetimlerini, odaya yapılan şikayetlerde şikayet edilen meslek mensuplarının işyerlerinde fiili denetimleri, “Mesleki Soruşturma ve Denetim Komisyonu” aracılığı ile yapacağız. Sosyal etkinlikler, bağımlı çalışanlar, asgari ücret tespit komisyonu dahil bütün komisyonlarımızı gerçek mahiyette hazırlıyoruz. Komisyonların toplanma periyotlarını sizler belirleyeceksiniz. Hepinize teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Komisyonlar konuşmaların ardından ilk toplantılarını gerçekleştirdi. Komisyonlar görev dağılımı ve toplantı periyotları ile ilgili kararlar aldılar.mali18-9-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde