14 Mayıs 2024

Başkan Anlayan;“Projenin Üst Yapısına Geçtiğimiz Zaman Önemi Anlaşılacak”

  • PDF

harika18-9-2013Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Evkaf Mahallesinde projesi devam eden Kent Parkı Harikalar Diyarı Projesinde teknik ekip ile birlikte incelemelerde bulundu ve müteahhit firma sahibinden son çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan inceleme sonrası yaptığı açıklamada bir yıldır bu alanda düzenleme çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Bu çalışmayı devam ettirmekle beraber artık sonlandırmaya çalışıyoruz. Şu anda büyük yağmur suyu kanalının son etabını yapıyoruz. Burada büyük bir yağmur suyu kanalı ile alt yapı drenaj sistemi ile beraber alanda tesviye çalışması vardı. Alan tesviyesinin büyük bir kısmı bitmiş durumda. Geriye, kanalın son kısmı ile beraber çöpten meydana çıkabilecek metan gazı drenaj sistemini döşemek kaldı. Önümüzdeki haftadan itibaren burada metan gazı drenaj sistemi döşeyeceğiz. Onu da sene sonuna kadar bitirmeyi planlıyoruz” dedi.

“Sadece Fatsa’ya Değil Tüm Karadeniz’e Örnek Olacak”
Şuana kadar Kent Parkı Harikalar Diyarı Projesi’nde 2 milyon TL harcama yapıldığını ifade eden Başkan Anlayan, “Şu anda projenin alt yapısında 850 bin TL’lik daha işimiz var. Onu da tamamladığımızda sene sonuna kadar burada 3 milyon TL harcama yapmış olacağız, bu rakam sadece buranın alt yapısı ile alakalı. Sadece Fatsa’ya değil, Ordu’ya tüm Karadeniz bölgesine örnek olabilecek 210 dönümlük alanda büyük bir projeyi Kent Parkı Harikalar Diyarı Projesini hayata geçirmiş olacağız. Ben bu projenin bu zamana kadar bu aşamaya gelmiş olmasından dolayı vatandaşlarımızdan da görmüş olduğumuz memnuniyette bizleri teşvik ettiğini vurgulamak istiyorum. Vatandaşlarımız asıl alt yapı bittikten sonra üst yapıya geçtiğimiz zaman projenin önemini anlayacaklar. Artık bu proje hayal olmaktan çıktı, hayaldi gerçek oluyor. Harikalar Diyarı Projesi bir bir adım adım devam ediyor” şeklinde konuştu. harka18-9-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde