13 Mayıs 2024

Büyük Sanayi’nin Yeni Blokları Da Asfaltlanıyor

  • PDF

snayi18-9-2013Başkan Hüseyin Anlayan:
“Şimdi Yolların Asfaltlanmasıyla Da İnşallah Daha Güzel Hizmet Yapacaklar”


Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Büyük Sanayi Sitesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını inceledi. Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Serdar Salman’ın da hazır bulunduğu incelemede Başkan Anlayan teknik ekipten hem çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

“Herkes Memnun”

Yapılan inceleme sonunda ilk açıklamayı yapan Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Serdar Salman, az gecikmeli de olsa sıranın kendilerine geldiğini belirterek, “Öncelikle başkanımız Hüseyin Anlayan’a teşekkür ediyorum. Sanayide asfaltlanacak bir caddemiz kalıyor. Onun dışında yol sorunumuz kalmıyor. Belediyemize, başkanımıza bütün yapılanlara çok teşekkür ediyorum. Sonuçta burası belediyenin Fatsa’nın bir parçası ki hatta sanayi olarak diğer mahallere göre daha önemli daha yoğun bir trafik olan yer. Herkes memnun. Başkanımıza teşekkür ediyoruz, bu dönem için bu kadar diyoruz. Bir dahaki dönemde arkada yapılacak yine yolumuz var. İnşallah onu da birlikte yapacağız” dedi.

 

“Bu Çalışma Esnafımızı Rahatlattı”
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan asfalt çalışmasını inceledikten sonra yaptığı açıklamada asfalt yolların yapılmasıyla esnafın rahatladığını ifade ederek, “Serdar başkanıma teşekkür ediyorum. Biz 2004’te bu göreve talip olduğumuzda sanayinin de bütün sorunlarını yine belediyenin imkanlarıyla destekleyerek çözeceğimizi sözünü vermiştik ve etap etap bu çalışmalar geçen dönemde devam etmişti, yapılmıştı. Geçen dönem sanayi sitesi içerisinde yapmış olduğumuz ve başladığımız yol çalışmaları bu dönemde devam ediyor. Şu anda da sanayi sitesinde ilave yapılan dükkanların olduğu blokların olduğu ara sokakların asfaltını döküyoruz. Mevcut dükkanların olduğu yollardaki sıkıntı yolları zaten daha önce hem parke yolda hem asfaltla bir şekilde rahata kavuşturmuştuk. Şimdi yeni blokların asfaltını döküyoruz. Bu asfalt hem buradaki sanayi esnafını rahatlatacak o vesile ile de yeni dükkanlarda Fatsa’mızı rahatlatacak. Çünkü sanayi de olması gereken işyeri açmak isteyen vatandaşlar dükkan bulmakta zorluk ve sıkıntı çekiyordu. Mevcut sanayideki dükkanlarda dolduğu için bu talebe cevap veremiyordu. Sayın başkanımızın başkanlığındaki buradaki yönetimde buna öncülük ederek buradaki bloklar hayata geçti. Artık içerdeki esnaflarımız fiilen faaliyeti başladılar. Dolayısıyla bu çalışma esnafımızı rahatlattı. Şimdi yolların asfaltlanmasıyla da inşallah daha güzel hizmet yapacaklar ve bu şekli ile sanayimiz ciddi manada rahatlamış olacak. Elbette ki bizim için Fatsa’mızın her tarafı önemlidir, her mahallemiz önemlidir, hiçbirini birbirinden ayırmıyoruz ve sırasıyla bu hizmetleri yapıyoruz. Sanayimize de hep geleceğiz, geleceğiz demiştik tabi ama mahallelerdeki çalışmalar uzun sürdü. İnşallah burası bitene kadar buradan çıkmayacağız ve burası bittiğinde de vatandaşlarımız asfalta ve rahata kavuşmuş olacaklar. Ben sanayi esnafı arkadaşlarımıza bir defa daha kolaylıklar diliyorum. Bu yolların herkese hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.sanayi18-9-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde