14 Mayıs 2024

Hükümet Konağı’nın Otopark Asfaltı Tamamlandı

  • PDF

otopk18-9-2013Fatsa Belediyesi tarafından Hükümet Konağı önüne yapılan 7 dönümlük büyük meydan projesi kapsamında binanın arka tarafına yapılan otopark da asfaltlanarak bitme aşamasına geldi. Bunda böyle Hükümet Konağı önüne park edilen araçlar adliye binasının arka tarafına park edilecek.
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yoğun programlarına rağmen Hükümet Konağı önündeki çalışmaları ara vermeden titizlikle inceliyor. Kaymakam Bekir Atmaca’da çalışma alanına gelerek Başkan Hüseyin Anlayan ile birlikte çalışmaları değerlendirdi.
Yapılan incelemeler sonrası ilk açıklamayı yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Hükümet Konağı önündeki meydan çalışması kapsamındaki faaliyetlerin devam ettiğini belirterek, “Hükümet Konağı alanının kendi bahçesi içerisinde arka bahçesinde otopark testis ediyoruz. Çünkü şu ana kadar Hükümet Konağı önündeki çalışan personelin araçları hükümet Konağı’nın önünde idam ediyorlardı. Tabii meydan projesi kapsamında da otoparka orada iptal ettik, tamamını meydan yapacağımız için yine orada kullanıldığı kadar bir kapasite ile otopark ihtiyacını gidermek maksadıyla konağın arka bahçesinde bir otopark yapıyoruz. İşte oranın asfaltını döküyoruz. Asfalt işi bittikten sonrada araçlarımız buraya park etme başlayacaklar ve ön taraftaki otoparkı da bu sefer aynı şekilde kaldırarak meydan düzenlemesi bu şekilde devam edecek. Velhasıl Hükümet Konağı önündeki meydan projesi bütün aşamasıyla beraber her gün aralıksız çalışarak devam ediyor. Bir aksilik çıkmazsa 1 ay içerisinde bitireceğiz ve Fatsa’mıza yakışır bir meydan hayata geçecek” dedi.

“Emeği Geçenlere Teşekkür Ediyorum”
Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca ise yaptığı açıklamada, “Bilindiği gibi uzun süredir sayın belediye başkanımızın da çok ciddi katkılarıyla Hükümet Konağı’nın bahçesi yaklaşık 7 dönümlük büyük bir meydan ve Hükümet Konağı bahçesi projesi vardı. Projenin gereği olarak otopark için Hükümet Konağı’nın arkasındaki arka bölümü otoparka dönüştürülmesi gerekiyordu. Burada yaklaşık bir haftadır süren altyapı çalışmalarından sonra asfaltlama çalışmaları için çalışmalar başladı, inşallah bu asfaltlama bittikten sonra artık hükümet Konağımızın park ihtiyacı giderilmiş olacak ve ön taraftaki meydan çalışmalarımızda hızlı bir sürede bitirilmiş olacak. Ben öncelikle emeği geçen başta buranın uzun yıllardır sıkıntı olan kamulaştırma konusunda desteği olan eski İçişleri Bakanımız Sayın İdris Naim Şahin’e çok teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten ilçemizde meydan olarak baktığımızda çok ciddi geniş meydanlarımız yoktu ama gerek buranın kamulaştırılmasında gerek belediye başkanımızın desteğiyle ve katkılarıyla gerekse İçişleri Bakanlığımızın sağladı ödeneklerle inşallah ilçemiz güzel bir meydana kavuşacak. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gerçekten belediye başkanımız özellikle bu meydanın yapılmasında bir an önce güzel bir meydana konuşma anlamında asfalt çalışmaları altyapı çalışmaları anlamında ramazan demeden, bayram demeden, gece gündüz demeden gerçekten ciddi çalışmalar yapıyor. Şunu da belirtmek istiyorum; ilçemizde yer alan her sokak asfaltlanması gereken her sokak bu sene sonunda başkanımızın da ifade ettiği gibi asfalt olacak. Yol medeniyettir, bu bir gerçektir ve kabul etmek gerekir. İnşallah ilçemizde bütün yollarımız temiz düzenli tertipli olacak. Ben tekrardan emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum” şeklinde konuştu.otopark18-9-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde