14 Mayıs 2024

Yeni Nesil Patpat Fatsa’da

  • PDF

futura18-9-2013Fatsa Aksoy Ticaret ile Ekici Ticaret ortaklığında kurulan işletme, İtalyan markası olan Durso’nun Türkiye Distiribitörlüğünü aldı.

Uzun yıllar Lombardin (Patpat) satışı yapan işletme, İtalya’nın yeni çıkardığı Durso markanın Türkiye Distiribitörlüğünü alarak sektörde yeni bir ürüne yöneldiler.

Lombardini motorlarının daha çok geliştirilmişi olan Durso’yu Türkiye’de Aksoy ve Ekici Ticaret satacak.

Satışların destekle yapılacağını belirten Hayrettin Aksoy, “50 petek arısı olan işletmeciler yüzde 60 hibe alabiliyor. Büyük baş ve küçük baş hayvancılık yapanlarında desteklenmesi sözkonusu. Hatta Ziraat Bankasından 5 yıl vadeli, düşük faizli kredi kullanılarak bu ürün edinilebilecek.” dedi.

Aksoy Ticaret sahibi Hayrettin Aksoy gazetemize yaptığı açıklamada: “Uzun zamandan bu yana İtalya ile irtibat halindeydik. Türkiye’ye yenilik kazandırmak ve üreticilerimizi derme çatma patpatlara muhtaç etmemek için Durso Futura’yı ülkemize getirdik. İtalyada üretimi gerçekleştirilen “Durso Futura Yeni Nesil Çok Amaçlı Traktör’ün” Türkiye distribitörüyüz. Bu çok amaçlı yeni nesil traktör’ümüzü resmi olarak bütün belgelere sahip olup; bütün karayollarına çıkma belgesi, Tse, Tip Onay Belgesi, Teknoloji Bakanlığı Belgesi, 2 Yıl Garanti Belgesi mevcuttur. Türkiye genelinde 35 tane servis ağımız var. Traktörümüzün 4*4 özelliği mevcuttur. Üzerinde dünyanın en kaliteli ve en az yakan moturu vardır. Bu markanın Türkiye’de tek distribitörüyüz. Satışlarımızı sadece Ordu/Fatsa’da gerçekleştiriyoruz. Şuanda Türkiye’nin birçok yeriden bayilik talebi var. İlerleyen zamanlarda Türkiye çapında bayilikler vermeye başlayacağız. Gelen bütün müşterilerimiz, hayal ettiğimiz traktörü sonunda bulduk diyorlar. Buda bizi sevindiriyor. Durso Futura; yöremizin yollarına ve doğal şartlarına göre tasarlanmış bir traktördür. Bandrol ve vergi masrafı olmayan bu traktörümüzün sadece yıllık 35 TL sigorta masrafı mevcuttur. Vatandaşlarımız isterlerse hırsızlığa karşı 250 TL gibi çok cüzzi bir miktara kasko yaptırabilirler. Ziraat bankası 5 yıl ödemeli, traktörün %75’ine çok düşük faiz oranlarıyla kredi vermektedir. Traktörümüze TKDK kapsamında destekler mevcuttur. Bu desteği ise; 50 tane peteği olan aracılılara, 10 tane ineği olan 50 tane dişi koyunu olan, 100 tane erkek koyunu olan, 20 baş erkek hayvan yetiştiren besiciler için %60 hibe vermektedir. Ayrıca süs bitkisi yetiştirenler, aromatik ve tıbbi bitki yetiştirenler içinde %60 hibe verilmektedir. Fiyatlarımız ise 21 Bin TL’den başlayarak 23 Bin TL’ye kadar çıkmaktadır. Kabinli ve kabinsiz olmak üzere 2 modelimiz var. TKDK’nın projeleri başladı. Herkes 0452 400 19 44 numaradan bizimle irtibata geçip proje konusunda yardım isteyebilirler. Güvenli ve emniyetli olan bu tarktörümüzü herkesin gelip incelemesini tavsiye ediyoruz.” dedi.

Şu an ayda 30 adet ülkemize giren Durso, Fatsa ve çevresinde satılıyor. İleriye dönük ülke genelinde bayiliklerin verileceğini açıklayan işletme yetkilileri, ürün imalatının sınırlı sayıda üretildiğini söylemekteler.futra18-9-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde