13 Mayıs 2024

Celal Çukurlu CHP’ye Üye Oldu

  • PDF

celal18-9-20131999 yerel seçimlerinde Demokratik Sol Partiden Fatsa Belediye Başkanı Adayı olan Celal Çukurlu; Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa ilçe binasında birçok partili’nin katılımıyla düzenlenen törenle CHP’ye üye oldu.

CHP ilçe binasında gerçekleşen törenle partiye kaydı yapılan ve rozet takılan Celal Çukurlu; koşullar ve şartlar CHP’den Belediye Başkanı adayı olmamı gerektirirse olurum diyerek gündeme gelmişti.

“Eğer görev verilirse bu görevi layıkıyla yerine getiririm. Ben olmayıp başka bir arkadaşım aday olursa onu da sonuna kadar desteklerim diyerek CHP’ye olan bağlılığını ve sadakatini belirten Çukurlu; CHP ilçe binasında gerçekleşen törenle partiye kaydı yapılarak, CHP Fatsa İlçe başkanı Doğan Çelebi tarafından kendisine rozet taktim edildi.

Yapılan törende CHP İlçe Başkanı Doğan Çelebi: “Herzaman söylediğimiz gibi partimiz; bünyesine olan yeni katılımlarla birlikte mücadele içerisindedir. Bugün Celal Çukurlu yazılı müracaatta bulunup, partimize katılmaya karar verdi. Yıllar boyunca Demokratik Sol Partinin çeşitli kademelerinde görev alan. Ayrıca Fatsa’da siyasi hayatin renkli simalarından olan, köşe yazılarıyla Fatsa’ya önemli vizyon kazandıran Celal Çukurlu’ya partimizi tercih ettiği için teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisinden ve bilgilerinden CHP Fatsa İlçe Örgütü olarak faydalanacağız. Celal Çukurluyla yeni bir güç, yeni bir ivme, yeni bir dinamizmin içerisine girilmiştir. Partimiz içerisinde Celal Çukurlu’ya başarılar diliyorum” diye konuştu.

Konuşmayı devralan Celal Çukurlu ise: “Kuşkusuz tüm dünyada olduğu gibi bölgemiz insanlarının da sorunları olduğu aşikardır. Önemli olan insanların yaşamış olduğu topluma faydalı olabilmeleridir. Partilerde bu sorunların çözümü aşamasında bir basamaktır. Bizde inandığımız doğrultuda bu halka hizmet vermek istiyoruz. Yaptığımız işi bir erdem olarak görüyoruz. DSP’de yıllarca görev yaptım. CHP VE DSP kardeş partidir. DSP’den CHP’ye geçmek bir odadan diğer odaya geçmek gibidir. Ana solda biz mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu andan itibaren resmen CHP üyesiyim. CHP saflarında Fatsa’ya ve Fatsalılara hizmet vermeye çalışacağız” dedi.celal-18-9-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde