14 Mayıs 2024

Fatsa CHP İlçe Başkanı Doğan ÇELEBİ: “Adayımızı Belirlerken Fatsa Halkı’nın Görüşlerini Alacağız”

  • PDF

dogan18-9-2013Fatsa CHP İlçe Başkanı Doğan ÇELEBİ; yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte vatandaşların merakla CHP’nin adayını beklediğini söyleyerek, partisinin belediye başkan adayının belirlenmesinde Fatsa halkının görüşlerinin alınacağını belirtti.

Gazetemize özel yaptığı açıklamada; Fatsa’yı Fatsa halkıyla birlikte yöneteceklerini belirten Doğan ÇELEBİ: “Fatsa Cumhuriyet Halk Partisi olarak ulusal ve yerel konjonktürü izliyor ve takip ediyoruz. Aday adaylarımızın kamoyundaki karşılığı nedir?, mücadeleye katkıları nedir? bu durumları analiz ediyoruz. Biz iş başına gelirken Fatsa halkına şöyle bir söz verdik; “ Fatsa halkıyla birlikte Fatsa’yı yöneteceğiz.” Bu yüzden halkımızın aday adaylarımız konusunda fikirleri bizim için çok önemlidir. Fatsa halkının önderliğinde, vatandaşlarımızın tastiğini almış bir kadro ve adayla seçime gidip; çağdaş belediyeciliğe Fatsa’da damgamızı vuracağız” dedi.

Yönetim ve delegelerle birlikte Fatsa halkının onayını almış adayın ilerleyen günlerde açıklanacağını belirten Doğan ÇELEBİ: “Cumhuriyet Halk Partisi olarak; hiçbir dargınlık olmadan, topyekün, şölen havası içinde Fatsa’mıza yakışır bir Belediye Başkanı adayını açıklayacağız. Fatsa halkı sağduyusunu yitirmeden bütün adayları incelesin ve izlesin. Şuanda Fatsa’da kayırmacılığın ve yandaşlığın en çarpıcı örnekleri veriliyor. Vatandaşlarımızın bu durumları değerlendirerek; kendilerine hangi parti daha yakınsa o partiyi desteklemesini istiyoruz. Fatsa halkına sonuna kadar güveniyoruz. Vatandaşlarımızın en doğru kararı vererek, önümüzde ki yerel seçim’de ‘Ulu Çınarı’ Fatsa’da iktidar yapacaklarına yürekten inanıyoruz” dedi.

Mustafa Sarıgül’ün İstanbul Büyükşehir Belediyesinden Aday olma olasılığını da değerlendiren Doğan ÇELEBİ: “ Sarıgül çarpıcı bir politikacı. Halkla ilişkileri ve politika yapma tarzı olarak ayrı bir kişiliğe sahip. Türkiye çapında çok tanınan ve hayranlık duyulan bir siyaset insanı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olmasından memnuniyet duyarız. Sarıgül’ün aday olmasıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesinin kazanılacağına inanıyorum. Mustafa Sarıgül’ün adaylığının Ordu’da , CHP’nin oylarına %5 yansıması olacağını tahmin ediyorum” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde