14 Mayıs 2024

Şenel ALDI: “ŞİPŞAK ANADOLU 2014 YILININ EN İYİ KOMEDİ FİLMİ OLACAK”

  • PDF

ynetmen18-9-2013‘Şipşak Anadolu’ isimli sinema filminin yönetmeni olan ayrıca film’de imam karakterini canlandıran Şenel ALDI gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Reklam ve moda fotoğrafıçısı olan, televizyonlara reklam ve klip çekimlerinde bulunan Korganlı yönetmen Şenel Aldı : “Bu film; benim çocukluktan bu yana yaşadığım olayların derlenip toparlanmasıydı. Uzun yıllar Korganda yaşadım. Korganda yaşadığım yıllar boyunca çok güzel anılarım oldu. Sonra düşündüm ve kendi kendime; neden bu anılarım bir film olmasın dedim. 3 yıl önce, yaşadığım bu anıları kağıda dökmeye başladım. Yazdıkça hoşumuza gitti. Bu sene Nurgül Bayram’la birlikte oturup senaryoyu yazdığımızda, yapımcımız Serkan İyisezer bize destek verdi ve bu projeye başladık” dedi.

Yıllar boyunca hayalini kurduğu projenin gerçekleşmesinin mutluluğunu yaşayan Şenel ALDI: “ Ordu’da şuana kadar uzun metrajlı film hiç çekilmedi. Şuan bunu ilk yapan ben oluyorum ve bununda mutluluğu içerisindeyim. Belkide bunun devamında ise birçok genç arkadaş bizden daha iyilerini yapacak ve bizde buna ön ayak olmuş olacağız. Levent İnanır’ın bize bul filmde çok büyük desteği oldu. Onada ayrıyetten teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

Açıklamalarına devam eden Şenel Aldı: “ Bu projede Ertunç Şenkay gibi bir hocayla çalışmak en büyük şansımız oldu. Ertunç Şenkay bir çok önemli ve başarılı projeye imza atmış bir insan.

Bu filmle beraber; hem Fatsa, hem Korgan, kısacası bölgemiz Türkiye çapında tanınmış olacak. Şunuda belirtmek istiyorum; çekimlerini yaptığımız Şipşak Anadolu filminin 2014 yılının en iyi komedi filmi olacağını düşünüyorum. Yöre halkınında ilgisini çekecek bir film olacak . Karadenizli bütün arkadaşlarında bu filmi izlemek için salonları dolduracağına inanıyorum” dedi.

Projeyi destekleyen herkese teşekkürlerini ileten Şenel Aldı: “Bize desteklerini esirgemeyen Korgan Kaymakamı Erkan Kaçmaza, Belediye Başkanımız İhsan Güvene, Milletvekillerimize, Valimize ve Ordu Belediye Başkanı Seyit Toruna çok teşekkür ediyorum. Bizlere çok büyük destekleri oldu. Yöremizde ki iş adamlarının maddi manevi katkılarını bekliyoruz. Baştan söylemeliyim ki bu benim bir egom değil. Bunu ben yaptım gibisinden böbürlenmiyorum. Benim bu bölgeye bir vefa borcum vardı bunu ödemek istiyorum. Gençlerede bu konuda örnek olmak istiyorum. Gelecek nesil bunu görerek benden bir adım daha ileri gitsin istiyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde