14 Mayıs 2024

“Biz İşimizi Doğru Yapıyoruz”

  • PDF

snayi25-9-2013Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Büyük Sanayi Sitesi’nde asfalt çalışmasını incelediği sırada esnaf ziyareti de gerçekleştirdi.
Başkan Anlayan’a, Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Serdar Salman, yönetim kurulu üyeleri Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ekrem Koçan’ da eşlik ettiler. Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ın Büyük Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyareti yaptığı sırada esnafların asfalt çalışmasından duydukları memnuniyeti gizleyemedikleri gözlendi. Başkan Anlayan Büyük Sanayi Sitesi’nden ayrılmadan önce bir açıklama yaptı.
“Esnaflarımızın Memnuniyeti Şevkimizi Artırıyor”
Esnaf ziyareti yaparken onlarla sohbet etme fırsatı yakaladıklarını belirten Başkan Anlayan, “Ben esnaf arkadaşlarımızın ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın yapılan işler karşısında memnuniyetini gördükçe hizmet için daha çok teşvik oluyoruz. Her ne kadar bazen “Fatsa’da neden asfalt yapılıyor” gibi sesler çıksa da, biz onlara aldırmadan vatandaşlarımızın genel memnuniyetini görerek ve yaptığımız için doğruluğuna inanarak bu çalışmalarımızı son noktaya kadar sürdüreceğiz. Vatandaşlarımıza desteklerinden ve teveccühlerinden dolayı bir defa daha teşekkür ediyorum” dedi. sanayi25-9-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde