14 Mayıs 2024

Fatsa'nın Temizliği Bir Çok Şehire Örnek Teşkil Ediyor

  • PDF

tas25-9-2013Fatsa Belediyesi’nin temizlik işlerini yürüten Trenkwalder Ebru Temizlik şirketine ait temizlik işçileri ilçemiz sahilinde kayalıkların içinde biriken çöpleri temizliyorlar.
Sahil güzergâhında kayalıklarda yoldan geçen araçlardan çevreye duyarsız vatandaşların attıkları ve denizin getirdiği çöpleri toplamak için haftada bir gün ekiplerimiz çalışma yapıyorlar. İlçemizin vitrini konumundaki sahil güzergâhımız bizim için çok değerli, burayı daima temiz tutmamız ve korumamız gerekiyor, bilinçsizce çöp atan vatandaşlarımız artık bu alışkanlıklarından vazgeçmeli. Fatsa’mız Karadeniz’in en temiz ilçesi durumunda, bu özelliğimizi korumamız ve sürdürmemiz gerekiyor. Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan çevreye çok duyarlı ve temizlik konusunda da ilçemizde daha önceki dönemlerde  benzeri olmayan başarılı çalışmalara imza atıyor. Temizlik ekibini sahada çalışırken gören vatandaşlar temizlik işçilerini hayretle ve takdirle takip ederlerken ‘”Başkandan Allah razı olsun, Fatsa geçmiş dönemlerde böyle bir temizlik görmedi, başkanımızı tebrik ediyoruz’’ diyerek görüşlerini belirttiler.
Fatsa halkının yapılan çalışmalar hakkındaki olumlu düşünceleri temizlik işçilerinin motivasyonu artırırken bu da daha kaliteli bir çalışmanın ortaya çıkmasını sağlıyor.tas-25-9-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde