14 Mayıs 2024

CHP Heyeti Beyceli Köyüne Ziyatte Bulundu

  • PDF

chp25-9-201320 Eylül Cuma günü Beyceli köyüne ziyarette bulunan CHP heyeti, köyde Cuma namazı kılıp vatadaşlarla sohbet etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Doğan Çelebi; köy gezilerine önem verdiklerini belirterek coşkulu bir kalabalıkla Beyceli köyünü ziyaret ettiklerini belirtti.

Gezide Ordu Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olan Seyit Torun, CHP Ordu İl Başkanı Osman Güngör, çok sayıda partili katılırken, köy halkıyla birlikte hoşça vakit geçirildi.

Beyceli halkı tarafından büyük bir coşkuyla karışılandıklarını belirten Doğan Çelebi: “Beyceli Köyü’nün Ak Parti iktidarından gerekli yardımları alamadıklarını gördük .Beyceli halkı kendileri gibi görmek istedikleri siyasetçilerle buluşmanın hasreti içersindelermiş. Bizde bu ziyaretimizle bu hasreti gidermiş olduk. Beyceli Köyü Türkiye’de ilk kütüphanenin kurulduğu bir köydür. Bu köyden çok sayıda saygın insanlar yetişmiştir. Bu köy bütün yeniliklere ve gelişmelere açık bir köydür. Cumhuriyetle birlikte yaşamayı benimseyen köylerden birisidir. Fatsa’da yıllarca CHP İlçe başkanlığı ve dava vekilliği yapmış merhum Lütfü Sarıhan’da bu köyden yetişmiştir” diye konuştu.

Beyceli yaptığımız ziyaretle köy çalışmalarını başlatmış olduk diyen Çelebi: “ Bu ziyaretimizde CHP’ye olan ilgiye tanık olduk. Her gördüğü insanla empati kurup insanların dertlerine deva olmaya çalışan Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun’a olan sevgi çok yoğundu. Bizlere karşı olan bu ilgi ve şevkat karşısında çok memnun olduk. Bu tarz köy gezilerimiz ilerleyen günlerde de devam edecektir” dedi.chp-25-9-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde