14 Mayıs 2024

Bayraktar İstişarelerde Bulundu

  • PDF

nusret2-10-2013AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Rize Milletvekili Nusret Bayraktar AK Parti Fatsa İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulunarak Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan ve İlçe Başkanı Fatih Sözen ile kısa bir istişare toplantısı düzenledi.
Fatsa’ya Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan ve AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen ile birlikte geldiğini belirten AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, “Önümüzdeki süreç 2014 yerel seçimleri söz konusu. Yerel seçimler Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile de bağlantılı olacağı için çok büyük önem arz ediyor. Ayrıca Ordu Büyükşehir Belediyesi statüsüne girdiği için Ordu’daki yerel seçimlerden her zamankinden daha ciddi bir önem arz ettiği için inşallah Ordu bölgesi için ülkemiz için AK Parti için hayırlı neticeler alırız diye istişarelerde bulunuyoruz. Buradaki gördüklerimizi Ankara’ya aktaracağız” dedi.
AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Rize Milletvekili Nusret Bayraktar’ın yaptığı bu kısa açıklamanın ardından toplantı özel olarak devam etti.
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Milletvekili Bayraktar’a Ünye ilçesine hareketi öncesi Cumhuriyet Meydanı projesi hakkında bilgiler verdi. Milletvekili Bayraktar Cumhuriyet Meydanının yeni haliyle olduğundan daha güzel bir görünüme kavuşacağını söyledi.nsret2-10-2013

Bayraktar ayrıca; “ Fatsa Karadeniz’in en büyük İlçelerinden bir tanesi burada yapılan çalışmaları bizlerde Ankara’da yakından takip ediyoruz. Bazı projeleriniz bizler ve Yerel Yönetimler Başkanlığımız tarafından çok beğenildi. Başkanımızı ve ekibini bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde