14 Mayıs 2024

2013 Yılında 160 Yangına Müdahale Edildi

  • PDF

amir2-10-2013Fatsa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü 2013 yılında Eylül ayı sonuna kadar 160 adet yangına müdahale etti.
İtfaiye Amiri Mehmet Yavuz bir çoğu ev ve işyeri olmak üzere müdahale ettikleri yangında bir çok mahsur kalan vatandaşların yardımına koştuklarını ve kurtarma yapıldığını söyledi.
İtfaiye Amiri Mehmet Yavuz ayrıca İtfaiye Müdürlüğü’nün yürüttüğü cenaze hizmetlerinde 334 hakkın rahmetine kavuşmuş vatandaşlarımıza cenaze hizmeti verildi ve yine özellikle kış ayının gelmesi münasebeti ile baca yangınlarına sıkca raslandığından vatandaşların müracaatları halinde baca temizleme hizmetlerini de halkımıza koşulsuz vermeye hazır olduklarını söyledi.
Yavuz yine Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’ın talimatları doğrultusunda fındık mevsiminde suyu yetersiz olan 140 vatandaşa içme suyu taşıdıklarını belirtti.

İtfaiye Amiri Mehmet Yavuz ülke genelinde her yıl 25 Eylül 5 Ekim tarihlerinin Yangın Haftası olarak değerlendirildiğini belirterek, “Hafta süresince çeşitli yayın organları ile halka, okullarda öğrencilere yangının zararlarını, yangından korunma yollarını ve alınması gereken önlemleri anlatacaklarını söyledi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde