14 Mayıs 2024

Vatandaşın Talep Ve Sorunları Yerinde İncelendi

  • PDF

ulubat10-10-2013Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Evkaf Mahallesi’nin en son noktasında bulunan Ulubatlı Hasan Sokak sakinlerinin yol talebini teknik ekip ile birlikte yerinde inceledi.
Ulubatlı Hasan Sokak sakinleri geçtiğimiz Pazartesi günü kalabalık bir grupla belediyeye gelmiş Başkan Anlayan’a taleplerini bildirmişlerdi.
Başkan Anlayan Ulubatlı Hasan Sokak sakinlerinin talebini yerine giderek inceledi ve tek tek mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan burada yaptığı incelemenin ardından yaptığı açıklamada mahalle halkının yollarının asfaltlanması talebi olduğunu belirterek, “Pazartesi günü mahalle sakinleri ile beraber belediyede onların ziyareti üzerine bir toplantı yapmıştık ve taleplerini dinlemiştik. Tabii bu bölge ile alakalı genel talepleri olunca da yerinde bizzat beraber bakalım diye de bugün sözleşmiştik. Bugün Evkaf mahallesi Ulubatlı Hasan Sokaktayız. Tabii ki burada en öncelikli talep altyapı ve yol çalışmaları, yolların asfaltlanması talebi var. Bunu yerinde bugün tekrar yapılacakları tespit ederek kendileriyle bu istişareyi yaptık. Bunu söylerken şunu da ifade etmek durumundayım. Şu anda burası evkaf mahallesinin imar planındaki son noktası. İmar planı artık burada bitiyor, yani artık son noktalarda asfalt konuşuyoruz ve şu anda üzerinde bulunduğum yol da asfalt. Yani Evkaf mahallesinin İmar Planındaki en son noktası Ulubatlı Hasan Sokak ve asfalt ve bundan sonrasını konuşuyoruz. Bundan sonrasını yapmak üzere plan yaptık, ön tarafında ve devamında yapılacak yerler var. İmar planının son noktasında açılacak olan yollarımız var, onları da inşallah programlarımız çerçevesinde açacağız. Vatandaşlarımız yine inşaatların yapmaya devam edecekler” dedi.

“Hedefe 50 Bin Metrekare Kaldı”

Asfalt çalışmasının bu noktaya kadar geldiğini ifade eden Başkan Anlayan, “Bundan sonra da devam edecek. Burada bizleri hemşerilerimiz çok güzel bir şekilde ağırladılar bu ilgilerinden dolayı kendilerini çok teşekkür ediyorum. Kendi yetkimiz ve imkanımız dahilindeki her şeyin sözünü kendilerine verdik. İnşallah bu asfalt devamı gelecek ve devam edecek. Ben bu vesileyle asfalt programında farklı bir defa daha devam ettiğini ve sezonu kapatmadığınızı ifade etmek istiyorum. Çünkü programa koyduğumuz söz verdiğimiz 250 bin metrekare asfaltın şu ana kadar 200 bin metrekaresini yapmış durumdayız. 50 bin metrekare asfalt yapılacak programlı yollarımız var. Onları bitirene kadar Ekim Kasım aylarında çalışmaya devam edeceğiz. Burada talep edilen şeyler burada son sınırda bunlar ekstra programlar dolayısıyla öncelikli olarak daha önceden planladığımız nüfusun daha yoğun olduğu yerlerdeki yolları tamamlayarak buralara da çalışmaya devam edeceğiz. Ben bu asfalt çalışmasını Fatsa’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşın tozdan ve çamurdan kurtulduktan sonraki memnuniyetini gördükçe bu bizleri daha çok heyecanlandırıyor ve teşvik ediyor” diye konuştu. ulbat10-10-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde