14 Mayıs 2024

Fatımatü’z Zehra Alevi Bektaşi Derneği’nden Müftü Can’a Ziyaret…

  • PDF

fmatuz10-10-2013Fatımatü’z Zehra Alevi Bektaşi Derneği yönetim kurulu üyeleri bir süre önce görevine başlayan Fatsa Müftüsü Hüseyin Can’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Fatımatü’z Zehra Alevi Bektaşi Derneği yönetim kurulu başkanı Alirıza Güvenkaya’nın başkanlığında gerçekleşen ziyarete ikinci başkan Hasan Kaçak, başkan yardımcısı Adem Korkmaz, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Altun, Haziran Bulut, Serdar Kahraman katıldı.

Fatsa Müftü’sü Hüseyin Can heyeti makamında kabul etti. Müftü Can ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Alevlisiyle sünnisiyle bir olduklarını, aslında ayrı gayrısının olmadığını, bir çok birlerinin olduğunu, ehlibeyt sevgisinin hepimizin gönlünde, Kerbela alevisiyle sunnisiyle her müslümanın ortak hüznü olduğunu belirtti.

Fatımatü’z Zehra Alevi Bektaşi Derneği Yönetim Başkanı Alirıza Güvenkaya’da görevine yeni başlayan sayın müftümüze hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istediklerini ifade eden başkan Güvenkaya; derneklerinin çalışmalarından ve önümüzdeki günlerde yapacakları faaliyetleri anlatan başkan, Fatsa’mız camimiz ve cemevimizin bir arada olmasıyla tüm Dünya’ya örnek olmuş, birlik ve kardeşlik içinde ibadetlerimizi yerine getirmekteyiz dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde