14 Mayıs 2024

Büyük Meydan Projesinde Hassas Çalışıyoruz

  • PDF

konak10-10-2013Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Kaymakam Bekir Atmaca ve Cumhuriyet Başsavcısı Selim Berber ile birlikte yapılan çalışmaları incelediler ve birlikte istişarelerde bulundular.
Yapılan incelemenin ardından bir açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Hükümet Konağı önündeki meydan projesi çalışmalarını yerinde takip ederek sürekli kontrol ettiklerini ifade ederek, “Projede şu anda altyapı ve yağmursuyu altyapı çalışmaları şuan bitti. Şuan zeminin dolgu işlemi devam ediyor ve bununla beraber bu meydan projesi içerisinde ki argümanlar içerisinde olan süs havuzunun inşaatının temeli hazırlandı, o devam ediyor. Teknik arkadaşlarla beraber son kontrolleri yapıyoruz. Tabi ki bizim için önemli bir proje. Fatsa’ya yeni bir meydan kazandırılacak” dedi.
“Sıra Üst Yapıya Geliyor”
Bu projede yağmur suyu hesaplamalarının iyi yapılması ve kotların iyi verilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Anlayan, “Meydan projesinin 3 tarafı yol, bir tarafı kamu binası. Biraz hassas çalışıyoruz. O sebeple belki biraz zaman alıyor ama bundan sonra alt yapı bittiği için üst yapı daha hızlı devam edecek. Fatsa gerçekten güzel bir meydana kavuşacak. Tabi bunu yaparken sonuçta biz bunu belediye olarak yapmakla beraber Fatsa Kaymakamlığımızla ortak protokolümüz var. Kaymakamlığımızın da ciddi bir desteği var. İçişleri Bakanlığımızın ciddi bir desteği var. O sebeple hem Hükümet Konağı önü olduğu için de Kaymakam beyle beraber istişareli gidiyoruz. Sayın kaymakamımıza o yüzden bugün buradalar, çok teşekkür ediyorum. Bir defa daha çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

“Başkanımızın Çok Büyük Emeği Var”
Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca’da yaptığı açıklamada 7 bin metrekarelik bir alanda ilçemize yakışır bir meydan projesinin devam etiğini belirterek, “Uzun yıllardır sıkıntılı olan kamulaştırma çalışmalarının tamamlanmasından sonra gerçekten bu gibi açık alanlara ihtiyacı olan vatandaşların gelip hem burada vakit geçireceği hem de ilçemizde yakışır hükümet konağına yakışır bir meydan çalışması projesi devam ediyor. Bugün başkanımızla beraber proje hangi aşamada çalışmaları hangi aşamada onunla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. İnşallah bittiği zaman ilçemizde Hükümet Konağı önüne yakışır güzel bir proje olacak. Ben tekrardan emeği geçen herkese ve ayrıca Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a çok teşekkür ediyorum. Gerçekten başkanımızın çok büyük emeği var, dolayısıyla tabi belediyenin aslında bu bir görevi fakat onunla beraber gayret gerekiyor” şeklinde konuştu.knak10-10-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde