14 Mayıs 2024

AK Partiye iki müracaat daha

  • PDF

ahmet10-10-2013İş adamı Ahmet Özyurt, Fatsa Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvurusunu yaptı.
Ahmet Özyurt, başvuru formunu AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen'e teslim etti. Sözen de Özyurt'u tebrik ederek, başarılar diledi.
Özyurt'un başvurusunu imzaladıktan sonra bir açıklama yapan AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen: "Bir aday adaylığı başvurumuzu daha gerçekleştirdik. Ahmet Özyurt arkadaşımız bizim partide birlikte görev yaptığımız, ilçe başkan yardımcımız mesafesinde olan bir arkadaşımızdır. Kendi davet ettiği misafirlerin huzurunda aday adaylığını gerçekleştirdi. Bundan önce de ifade ettiğimiz gibi bu süreci elimizden geldiği kadar en adil şekilde yönetmeye çalışacağız. Öncelikle Ahmet beyin aday adaylığını kutluyorum. Hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum. Medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. 1 Ekim-1 Kasım aralığında olan bu süreçte aday adaylarımız olacaktır" dedi.
Başvuru formunun teslim edilmesinin ardından bir konuşma yapan Ahmet Özyurt: "Siyaset, insanın yaşadığı topluma bir hizmet aracıdır. 14 Ağustos 2001 tarihinde Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın: 'Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' diyerek başlattığı siyasi mücadelede 12 yılı geride bıraktık. Bu süre zarfında ülkemizin nereden nereye geldiğini, nasıl bir değişim yaşadığını hep birlikte gördük. Bunun yeterli olmadığını, geçmişten devraldığımız mirasın da etkisiyle bizden beklentileri olan milletlere de örnek olması açısından AK Parti'nin getirdiği yönetim anlayışı dünyada takdir toplamıştır. Kurulduğu günden beri AK Parti'nin kurucu üyesi olarak yönetim kademelerinde verilen her görevi layıkıyla yerine getirdim. Fatsa'yı çok seven Fatsa'da yaşamaktan gurur duyan bir kardeşinizim. Durmak yok, yola devam, hedef 2023 Fatsa için daha iyiye daha güzele hizmet için varım diyor, 2014 mahalli seçimleri için aday adaylığı başvurumu yapıyor, şahsım, Fatsa ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor, diğer aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum" diye konuştu.
Özyurt: "Bu hizmet yarışında bayrağı daha yukarılara taşımak için aday adayıyım. Buradan Fatsa'da eksiklik olduğu anlaşılmasın. Hizmet konusunda herhangi bir eksiklik söz konusu değildir, aksine yönetimdeki tüm arkadaşlarımız bu konuda yeteneklidir diye düşünüyorum. Aday adaylarının fazla olması küskünlük yaratmaz hatta olumlu bir hava oluşturur. Diğer arkadaşlarımız da güzel hizmetler yapabilmek için aday olacaktır. Partimizin yerel yönetimler bazında bazı kriterleri vardır. Bu kriterleri en iyi yerine getiren isim değerlendirilir ve bu değerlendirmeler sonucunda da partimiz en doğru adayı açıklar" diyerek konuşmasını tamamladı.

Ahmet Özyurt Kimdir?
1972 yılında Fatsa'da doğan Ahmet Özyurt, ilk, orta ve lise tahsilini Fatsa'da tamamladıktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi'ne başladı. 1994 yılında aynı üniversiteden Orman Mühendisi olarak başarılı bir şekilde mezun oldu. Askerlik görevini tamamladıktan sonra Türkiye Orman Mühendisleri Odası bünyesinde Teknik bilirkişilik yaptı. 1996-2000 yılları arasında Türkiye -Kalkınma Vakfı bünyesinde bölge yöneticiliği yaptı. 2004-2007 yılları arasında yurt dışında bulundu. Bu sürede yabancı dil eğitimi aldı. Çok iyi düzeyde Fransızca ve orta düzeyde İngilizce bilen Özyurt Ak Parti Siyaset Akademisi 'Lider Türkiye II' ve 'Yerel Yönetimler II' programlarını başarıyla tamamladı. AK Parti kurucu üyesi ve ilçe yönetim kurulu üyesi olan Özyurt, evli ve 2 çocuk babasıdır.ahmt10-10-2013aht10-10-2013

 

ibo10-10-2013AK Parti kurucu üyelerinden İbrahim Karamolla, aday adaylık başvurusunu yaptı.

AK Parti İlçe binasında düzenlenen programla aday adaylığı başvurusunu yapan Karamolla, “Her şeyin en iyisine layık olan Fatsa'mızı daha da ileriye götürüp huzurun, güvenliğin ve gelişimin şehri yapma niyetindeyiz" dedi.

Karamolla'ya başarılar dileyen AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen: "Başarılar diliyorum. Partimizin zenginliği ve demokrasi sistemi buradan anlaşılıyor. Aday adaylarımız başvurularını yapıyor. Bize de süreci en adil şekilde yürütmek düşüyor. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Başvuru formunu AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen'e teslim eden Karamolla: "Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Bu gün burada bulunmanızdan duyduğum memnuniyeti belirterek hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum" dedi.
AK Parti'nin kuruluş dilekçesini kendi elleriyle teslim ettiğini ifade eden Karamolla: "Fatsa'da AK Parti'nin kurucu üyesiyim. Kuruluş dilekçesini kendi ellerimle teslim ettiğim, 2002 yılından bu güne kadar, her zaman partimizi en onurlu şekilde temsil ettik. Geçen bu yıllar boyunca ilk günkü heyecanımızı ve gayretimizi hiç kaybetmedik. AKP'nin bir neferi olarak, parti içinde ve dışında her zaman ortak fikirlerle hareket ettik. Partimizin siyasi çizgisinden ayrılmadan, aynı yolda, aynı heyecan ve şevkle bu zamanlara kadar geldik" dedi.
Fatsa Belediye yönetiminin artık değişmesi gerektiğini kaydeden Karamolla: "AK Parti belediyeleri ülkemizde çok büyük yeniliklere imza atmış, halkı gerçek hizmetle tanıştırmıştır. Fatsa'mız Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarındaki istikrar ve güven ortamından faydalanarak gelişimini devam ettirmiştir. Dünya dönüyor ve değişiyor, düşüncüler değişiyor, fikirler değişiyor, algılar değişiyor. Bu değişim toplumları değiştiriyor. Kültürleri değiştiriyor, yönetim ve idareleri değiştiriyor. 10 yıla yakın bir sürede bu şerefli görevi sürdüren Fatsa Belediyesi idarecilerinin de artık değişmesi sürecinin geldiğine kanaat getiriyoruz" diye konuştu.
Fatsa'yı daha ileri götürmek istediğini anlatan Karamolla: "Değerli Fatsalılar, beni Fatsa'da doğmuş, Fatsa'nın havasıyla suyuyla büyümüş, içinizde yaşayan biri olarak sizler zaten tanıyorsunuz. Benim için de Fatsa'nın her bir sokağının, her bir esnafının kısacası her bir Fatsalının değeri çok büyük. Fatsa'nın bir evladı olarak sorumluluklarımızı ve görevlerimizi de bu değerin bilinciyle yerine getirmeye çalıştık. Her şeyin en iyisine layık olan Fatsa'mızı daha da ileriye götürüp huzurun, güvenliğin ve gelişimin şehri yapma niyetindeyiz" şeklinde ifadelerde bulundu
Diğer aday adaylarına başarılar dileyen İbrahim Karamolla: "Bu süreçte hepinizin huzurunda Fatsa Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklıyorum. AK Parti Fatsa İlçe teşkilatı ve Fatsa kamuoyu beni bu şerefli göreve layık gördüğü takdirde; şehrimizi hak ve hakkaniyet duygusuyla, gayretli ve şevkli çalışmayı ilke edinerek kimseyi ötekileştirmeden, herkese kucak açarak idare edeceğiz. Amacımız Fatsa Halkını en müreffeh seviyeye taşımaktır. Konuşmanın kısası makbul derler, ben fazla uzatmadan, bu güzel hizmet yarışında diğer aday adayı arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Bu düşüncelerle tüm hemşerilerimi saygı ve muhabbetle selamlıyor, siz değerli basın mensuplarını da davetimize icabet ettiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Rabbimiz bizi utandırmasın" diyerek sözlerini sonlandırdı.ibr10-10-2013ibra10-10-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde