14 Mayıs 2024

Şener, Ak Parti Adayının Özelliklerini Açıkladı

  • PDF

sener23-10-2013AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, katıldığı bayram programlarında 'Aday kim olacak' soruları ile karşılaştı.

Şener, Fatsa, Aybastı, Kumru, Korgan, Çamaş, Çatalpınar, Kabataş ilçelerinde vatandaşlar ile bayramlaştı. Bayramlaşma programında vatandaşların ilçelerde en çok sorduğu soru 'İlçemizde adayınız kim olacak' sorusu oldu.

Şener, AK Parti'nin büyükşehir ve ilçe adayını seçerken çok titiz davranacağını söyleyerek, "Aday olduğu bölgede sevilip, sayılan, iş yapma özelliği olan, aday olduğu yere hizmet edebilecek, proje sahibi, seçimi kazanabileceğimiz isimleri tercih edeceğiz. Teşkilatlarımızın özellikle bu tür vasıfları taşıyan isimler üzerinde durmasını istiyoruz. Aday adaylarımızın teşkilatlar ile görüşerek onayını almaları ve ardından başvurularını yapmaları daha iyi olacaktır."dedi.

Kim aday olursa olsun diğer aday adaylarının bu kişiye destek olması gerektiğini vurgulayan Şener, "Birlik ve beraberliğe önem vermemiz gerekiyor. Aday adaylarımız bir yarışın içine girdi. Bu yarış sonunda kim aday olarak seçilirse diğer aday adaylarımızın da aday çevresinde kümelenerek seçimi kazanmak için çalışması gerekiyor. Duygusallığa kapılmadan hedefin milletimize hizmet eden partimizin başarısı olduğu unutulmamalıdır."diye konuştu.

İlçe gezilerinde Şener'e, AK Parti İl Başkan Yardımcıları İsmet Erçal, Abdullah Uçar ve partililer eşlik etti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde