14 Mayıs 2024

Dolunay Mahallesinde Son Noktalar Asfaltlanıyor

  • PDF

asfaltg23-10-2013Fatsa Belediyesi asfalt ekibi bayram tatilinin hemen ardından asfalt çalışmalarına Dolunay mahallesinden start verdi.
Asfalt çalışmasını incelemeye gelen Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’a mahalle sakinlerinden Emine Aydın memnuniyetini ifade eden bir çiçek verdi.
Fatsa Belediyesi asfalt ekibi çalışmalarını bugünden itibaren Ayazlı mahallesinde sürdürecek. Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan asfalt çalışmalarını inceledikten sonra yaptığı açıklamada
bir bayramı daha bütün güzelliği ile beraber bitirdiklerini ve Cumartesi günü itibari ile de asfalt çalışmasına başladıklarını belirterek, “Dolunay mahallesinde son kalan noktaları toparlıyoruz. Buradan da inşallah Ayazlı mahallesine kaldığımız yerden devam etmek üzere orada olacağız. Henüz asfalt sezonunu bitirmediğimizi ifade etmiştik. Bu sene programımız olan 250 bin metrekare 200 bin metrekaresini tamamlamış durumdayız. 50 bin metrekarelik bir alanımız kaldı.İnşallah bunu tamamlamak içinde yine çalışmalar devam edecek” dedi.

“Durmak Yok Yola Devam”
Geçen sene Aralık ayına kadar asfalt çalışması yapabildiklerini ifade eden Başkan Anlayan, “Hava sıcaklığının 5 dereceye düştüğü duruma kadar asfalt yapılabiliyor, o sebeple inşallah yıl sonuna kadar asfalt çalışmasıyla programımızda olan, söz verdiğimiz tamamlayamadığımız geri kalan alanları da inşallah asfalta kavuşturacağız. Vatandaşlarımız soruyorlar, burası da yapılacaktı artık yaz bitti ne oluyor diye; kimse karamsarlığa düşmesin.İnşallah Allah bir kaza keder göstermezse söz verdiğimiz her yeri bitirme gayreti içersindeyiz. Asfalt gerçekten de vatandaşlarımızın tozdan ve çamurdan kurtulması adına çok güzel bir hizmet oldu, bunu vatandaşlarımız söylüyor. Buda bizleri memnun ediyor. inşallah durmak yok yola devam diyoruz. Çalışmalarımız bütün hızıyla devam edecek inşallah” diye konuştu. asfalt23-10-2013
Asfalt çalışması yapılan yerde ikamet eden vatandaşlar çok memnun olduklarını belirterek, “Başkanımızdan ve ekibinden Allah razı olsun, ne kadar teşekkür etsek azdır. Fatsa’nın her noktası bir başka güzel oluyor” dediler.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde