14 Mayıs 2024

Ömer Gamzeli: “ Kampanya’ya Olan İlgi Çok Yoğun”

  • PDF

omer23-10-2013Fatsa City Avm Müdürü Ömer Gamzeli “Dikkat Araba Çıkabilir!” kampanyasıyla ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Kampanyanın 15 Ekim 2013 tarihinde başladığını ve kampanyaya olan ilginin şuanda çok yoğun olduğunu belirten Ömer Gamzeli; 1 hafta içerisinde yaklaşık 3500 adet kupon dağıttıklarını belirtti.

Büyük ödül çekilişinin; Milli Piyango destekli Noter huzurunda ve halka açık biçimde gerçekleşeceğini belirten Ömer Gamzeli: “ Kampanyamız 14 Şubat 2014 saat 22.00’da son bulacak ve 16 Şubat 2014’te çekilişimiz meydana gelecektir. Çekiliş sonucunda hediyeleri almaya hak kazanan asil ve yedek tahlihliler Şubatın 16’sında belli olup; bu talihliler resmi internet sitemizde ve Fatsa’nın yerel gazetesi Yeni Haber Gazetesinden duyurulacaktır” diye konuştu.

Kampanyanın şartlarını açıklayan Ömer Gamzeli: “Aynı gün içerisinde her 75 TL’lik alışveriş yapan herkes 1 çekiliş hakkı kazanma şansı elde etmektedir. Dikkat Araba Çıkabilir! Slgonayla başlattığımız bu kampanyaya Fatsa’nın ilgisi umduğumuzdan daha yoğun olmakta. Çekilişe hak kazananlara çekiliş kuponlarını bilgisayar çıktısı halinde vermekteyiz. Bu kampanyada ki büyük ödülümüz otomobildir. Fakat teselli armağanı olarak Led tv, Tablet Pc ve Fotoğraf Makinasıda vereceğiz” dedi.

Böyle bir şanşı herkesin değerlendirmesini gerektiğini belirten Ömer Gamzeli: “Bu tarz kampanyaları Fatsa City Avm olarak her yıl gerçekleştirmeyi planlamaktayız. Vatandaşlarımızın yoğun ilgiside bizi mutlu etmekte. Avm içerisinde ki mağaza sahipleri, Avm içerisinde çalışanlar, Yönetim kurulu ve 1. Derece akrabaların hiçbiri bu kampanyaya katılamamaktadır. Çekiliş sonucuyla birlikte büyük ödülü inşallah ihtiyacı olan biri kazanır” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde