14 Mayıs 2024

Günay Karaağaç: “Vatandaşlarımız kedi ve köpek bakımı konusunda duyarlı”

  • PDF

veterner23-10-2013Veteriner Hekim Günay Karaağaç; “En son teknoloji ve son sistemde dizayn ettiğimiz yeni işyerimizde, Fatsa’daki evcil kedi ve köpeklerin bakımı ve beslenmesi konusunda profesyönel bir ortam yarattık” dedi.

Fatsa’da Karaağaç Veteriner Kliniği olarak Dereüstünde 6 yıl kadar hizmet verdiklerini ve şuanda yeni işyeriyle birlikte 9 Temmuz 2013 tarihinde faliyete geçtiklerini belirten Veteriner Hekim Günay Karaağaç: “En son teknoloji ve son sistemde dizayn ettiğimiz bu işyerimizde, Fatsa’daki evcil kedi ve köpeklerin bakımı ve beslevmesi konusunda profesyönel bir ortam yarattık. Ameliyathanesi, muayanesi, eczanesi ve pet shop’u olan bir yere ihtiyaç olduğunu gördük ve Fatsadaki bu eksikliği giderdik” diye konuştu.

Şuanda sistemimize kayıtlı kedi – köpek hasta portföyümüz 200 yaklaştı diyen Karaağaç: “ Buda demek oluyorki Fatsada’ki vatandaşlarımız evlerinde ve bahçelerinde kedi ve köpek besliyorlar. Bizde bu vatandaşlarımıza ve evcil hayvanlarına en iyi hizmeti verebilmek işimizi titizlikle yapmaktayız. Mevcut işyerimizde ameliyathanemiz var. Bu ameliyathanemizde kısırlaştırma, distal eklemlerdeki kırıklara bağlı olarak bunların sargı ve alçıya alma işlemleri, göz ameliyatları, kulak operasyonlarının hepsini kliniğimizin amaliyathanesinde 3 tane veteriner hekim, 2 tane sağlık tekniseyeni, ve 2 tane personel arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştirmekteyiz. Ayrıca sahipsiz, sokakta yaralı olarak kliniğimize getirilen kedi ve köpeklerin bakımından hiçbir ücret talep etmemekteyiz. Bu tarz yaralı hayvanlarımızın bakımlarını para talep etmeden yapmaktayız” şeklinde konuştu.

Ailelerin çoğu televiziyon,dergi gibi yayın organlarında kedi ve köpekleri görüp hevesleniyorlar ve o hevesle bu hayvanları satın alıyorlar diyen Günay Karağaç: “ Ailelerin hevesleri geçtikten sonra bu kedi ve köpeklerin 3,4 kez el değiştirdiğine tanık oluyoruz. Bahçesi olmayan evlerde kedi ve köpek bakımının zor olduğunu her zaman söylemekteyiz. Evinde köpek beslemek isteyen vatandaşlarımız küçük ırk köpek dediğimiz; bunlar 1,5 kilo ile 12 kilo arasında değişmektedir. Bu hayvanlarımızı evlerde bakımı kolaylıkla yapılabilmekle beraber bu cins köpekleri evlerinde besleyebilirler. Onun haricinde orta ırk ve büyük ırk köpeklerimizi kesinlikle bahçesi olan evlerde beslenmelidir” dedi.

Yeni işyerine taşındıktan sonra yaptığı gözlemleri belirten Karaağaç: “Bilimsel ve teknolojik bir iş yeri açtıktan sonra Fatsada’ki vatandaşlarımızın kedi ve köpek bakımı konusunda çok duyarlı olduklarını gözlemledim. Kedi köpek sevgisini taşıyan duyarlı ve bilinçli insanlarımız var. Çoğu insandan böyle bir ortamı ve olanağı hayvanlara sağladığımız için bizlere minnettar kaldıklarını söylüyorlar.Buda bizi mutlu ediyor. Bizde bu insanlarımıza en iyi şekilde hizmet sunmayı kendimize ilke edindik” diye belirtti.

Kliniğimizde; yavru köpeklerin parazit mücadelesini de yaptıklarını belirten Günay Karaağaç: “21 günlük arayla 6 çeşit aşı uygulaması yapıyoruz. Kliniğe gelen müşterilerimizin elektronik ortamda kayıtlarını tutuyoruz ve evcil hayvanlarının aşı günü gelmeden 1 gün önceden sms yoluyla bilgilendiriyoruz. Ayrıca vatandaşlarımız bizleri internet sitemizden de takip edebilirler(www.karaagacveteriner.com) ve kliniğimize gelip bizlerden gönül rahatlığıyla bilgi alabilirler” diyerek konuşmasını sonlandırdı.veter23-10-2013vter23-10-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde