14 Mayıs 2024

Fatsa-Aybastı-Reşadiye Yolu Asfaltlanıyor

  • PDF

rsdyyol30-10-2013AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Çatalpınar-Kabataş arasında devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyerek, bilgi aldı.

Fatsa-Aybastı-Reşadiye yolunun, Çatalpınar-Kabataş arasının asfaltlama çalışmaları sürüyor. Yağışlar başlamadan Kabataş'a olan kadar kısmın yapılmasını planlanarak günlük 300 metre asfaltlama çalışması yapılıyor.

Çalışmaların doğa şartlarından dolayı zorlu geçtiğini söyleyen Şener, "Doğa ile mücadele edilerek bu yollar açılıyor. Gerçekten zor şartlarda dağlar delinerek yol genişletiliyor ve asfaltlama yapılıyor. İç bölgelerimizde bir kaç yüz metre yol yapacağımız maliyet ile doğa şartlarından dolayı Ordu'da ne yazık ki bir kaç metrelik yol yapabiliyoruz. Günde 300 metre asfaltlama yapılarak yol son halini alıyor. Yağışlar başlamadan Kabataş'a kadar olan yolu tamamlamak istiyoruz."dedi.

Fatsa-Aybastı-Reşadiye yolunun tamamlanacağını belirten Şener açıklamasını şöyle sürdürdü, "Fatsa-Aybastı arası gerçekten doğa olarak çok zorlu şartlarda ulaşım sağlanıyordu. Ancak son yıllarda yol genişletme ve asfaltlama ile insanımız ulaşım konusunda rahatladı. Ulaşım konusunda Ordu'nun önemli bir sıkıntısını atlatmış oluruz. Bu yol aynı zamanda Fatsa'yı Reşadiye'ye bağlayan bir yol. Aybastı-Reşadiye arası da ihalesi yapılmıştı. Proje çalışmaları sürüyor. Bu yolun yapımının ardından orası da gerçekleşecek. Hedefimiz Ordu'da ulaşım konusunda hiç bir sıkıntının kalmaması."diye konuştu.

Şener’e AK Parti İl Başkan Yardımcıları İsmet Erçal,Abdullah Uçar ve Kumru İlçe Başkanı Yusuf Yalçova’da eşlik etti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde