14 Mayıs 2024

Meydan Projesi’nin Yüzde 70’i Bitti

  • PDF

hkm30-10-2013Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Hüseyin Hükümet Konağı önündeki Büyük Meydan Projesi’nin yüzde 70’inin tamamlandığını söyledi.
Kaymakam Bekir Atmaca ile birlikte çalışma alanında inceleme yapan Başkan Anlayan burada yaptığı açıklamada projenin 1 ay içerisinde bir şekle gireceğini belirtti.

“Bayram Tatili Çalışmamızı Aksattı”
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan inceleme sonrası yaptığı açıklamada bu büyük meydanın bittiğinde sadece Adliye ve Hükümet Konağı’nın değil bütün Fatsa’ya hitap edecek bir meydan olacağını belirterek, “Toplam 7 bin metrekarelik bir meydana kavuşuyoruz. Alt yapının büyük bir kısmı şuanda bitmiş durumda. Artık etrafındaki yolların bordürlerini çekip dolgunun da son aşamasını yapıyoruz. Hava şartları ve bayram tatilinin de araya girmesi zaman kaybettirdi ama inşallah bir aksilik olmasa önümüzdeki günlerde artık üst yapının zemin döşemesine başlayacağız. Şu anda işin yüzde 70’ini tamamladık. Zaten en önemli kısmı alt yapısıydı. Kesin tarih vermek zor tabi ki çünkü araya bazen olumsuz hava şartları girebiliyor ama umuyorum ki 1 ay içerisinde burası bir şekle girecek. Ben tekrar buranın bir meydan olarak Fatsa’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Böyle Büyük Bir Meydana İhtiyacımız Vardı”
Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca ise çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Fatsa’mızın böyle büyük bir meydana ihtiyacı vardı. Fatsa 7 bin metrekare büyüklüğünde bir meydana kavuşacak. Tabi burada bir süreç yaşandı, kamulaştırma işleri oldu, ödenek temin edildi. Değerli başkanımızın burası için çok ciddi katkıları oldu. Ben değerli başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah 1 ay içerisinde çok güzel bir meydana kavuşmuş olacağız” diye konuştu.hkmknk30-10-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde