22 Temmuz 2024

“Seçimi Almak İçin Yola Çıktık”

  • PDF

sde5-3-2014Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Mustafa Sade Kurtuluş Mahallesinde ziyaretlerine devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında ev ev dolaşıp vatandaşlarla bire bir irtibat kurarak destek isteyen Mustafa Sade’yi görenler çay ikram etmeden bırakmıyorlar. Birçok kişi Mustafa Sade ve ekibini gördüğünde; “Biz Fatsa halkı olarak başkanı ancak gazetelerde televizyonlarda görür olduk. Seni tanıyoruz ve makama geçtiğinde onlara benzemeyeceğini gayet iyi biliyoruz” diyerek uzun uzun sohbet ettiler.

Bazı vatandaşların evlerine çay içmeye davet ettiği Sade hiç kimseyi kırmayarak davetlerine icabet etti. Gördüğü ilgiden dolayı herkese teşekkür eden Mustafa Sade, seçimi kazanmak için yola çıktıklarını belirtti. Sade; “Makamlar gelip geçicidir, önemli olan insana hizmettir. İnsana hizmet ederek Allah’ın rızasını kazanma arzusu içerisindeyiz” diye konuşarak herkes ile temas içinde olmaya devam edeceğini söyledi.

Mustafa Sade’yi Göremeyince Ağladı
Halk ile kucaklaşan ve büyük küçük herkes ile görüşerek gönlünü alan Mustafa Sade’yi göremeyen bir hasta bir vatandaş gözyaşlarına engel olmadı. Önce kadın kollarının ziyaret ettiği evden böyle bir haber alan Mustafa Sade hastanın yanına özellikle giderek, üzülmemesi gerektiğini ve her şeyin Allah’ın takdiri ilahisi olduğunu söyledi. Hastanın eşi Mustafa Sade’ye; “Biraz önce bayan arkadaşlar geldiklerinde seni göremeyince eşim çok ağladı, çok üzüldü. Allah senden razı olsun” diye konuştu. Konuşmakta zorluk çeken hasta vatandaş ile uzun uzun ilgilenen Mustafa Sade evin hanımına cep telefonu numarasını vererek; “Ne zaman beni görmek isterse arayın hemen geleceğim” diye konuşarak geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Temizlik İşçilerinden Mustafa Sade’ye Sevgi Gösterisi
Fatsa Belediyesine ait temizlik personelleri MHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Mustafa Sade’nin bizzat ev ev gezdiğini görünce kendisine yaklaşarak başarılar dilediler. Mustafa Sade personellerin tek tek elini sıkarak teşekkür etti ve “Hepinize kolay gelsin, hepiniz çok onurlu aynı zamanda da çok zor bir mesleği icra ediyorsunuz. Allah’a emanet olun” diye konuştu.

Mustafa Sade ev gezilerine günün geç saatlerine kadar devam etti.sade5-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde