22 Temmuz 2024

Saadet Partisi’nden Başkan Anlayan’a Ziyaret

  • PDF

sdt5-3-2014Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veysel İlhan, Fatsa Belediye Başkan adayı Abdullah İstikbal, Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Koçan ve yönetim kurulu üyeleri Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’ı makamında ziyaret ettiler. Seçim çalışmalarında başarılar dileyen Saadet Partisi Teşkilatına Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’da nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Ziyarette ilk konuşmayı yapan Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veysel İlhan hizmet yapmak adına yola çıktıklarını belirterek. “Bu vesileyle gittiğimiz her yerde bütün siyasi partileri ne düşman ne rakip görüyoruz. Hizmet yarışında bayrağı teslim almaya hevesli gönül erleriyiz. Gittiğimiz her yerde öncelikle Kaymakamlığı Belediyeyi ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz, çalışmalarında başarılar diliyoruz . Bu vesileyle de bugün Fatsa Belediyesi’ne geldik. Şimdi Büyükşehir tabelası var, yeni bir tabela, bu tabela ne getirir ne götürür hepimiz yaşayarak göreceğiz. O tabelanın en iyi hizmetlere getirmesi için hepimiz gönüllüyüz. Halkımız bu yetkiyi bize verirse herkele birlikte bu işi yapmak istiyoruz. Fatsa Belediye Başkanı olarak 10 yıldır Fatsa’da çok güzel hizmetleriniz oldu. 30 Mart’tan sonra bu bayrak yarışını bu hizmetleri biz devam ettirmek isteriz. Şeçim çalışmalarının tabiki demokratik ortam içerisinde insanları rahatsız etmeden, zaten belediye hizmetlerinin insanları huzur ve mutluluk getirmesi esası var. Bu huzur ve mutluluğu en başında seçim çalışmaları ile getirmeliyiz. Ne görüntüyle ne gürültüyle insanları rahatsız etmemek gerekiyor.” dedi.

“İftiralara Cevap Vermiyoruz, İşimize Bakıyoruz”
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’da Saadet Partisi mensuplarına başarılar dileyerek, “Yeni bir süreci birlikte yaşıyoruz. Seçim süreci Türkiye'de her zaman hareketli ve heyecanlı olmuştur. Sonuçta insanlar kendisine hizmet edecek insanı seçmenin heyecanıyla bunu hep beraber sokakta birbirleriyle paylaşıyorlar. Bu manada bizlerde hem yaptıklarımızı anlatarak hem de yapacaklarımızı anlatarak yine vatandaşlarımızın gönlüne hitap etmeye çalışıyoruz. Tüm mesele kırmadan dökmeden yarın da yüz yüze bakacağınızı yine kol kola gezeceğimizi hesap ederek bu süreci öyle götürmek yoksa sadece karalayarak sadece dedikodu iddaa hatta iftiralara varana kadar yapılan kampanyalar bizi hep üzmüştür. Biz elimizden geldiğince onlara dahi cevap vermeden kendi işimize bakmaya çalışıyoruz. Bizde dostluk muhabbet içersinde 10 senedir yapmış olduğumuz yapmaya çalıştığımız hizmetlere anlatarak yeni dönemde neleri nasıl yapacağımızı yine dostluk kardeşlik içerisinde anlatacağız. Sonuçta önce mevlam kime takdir eder kime nasip eder vatandaşımızda kimi desteklerse sandıktan inşallah o çıkacak. Hem Fatsa’mız için hem de Ordu’muz için hayırlı olmasını diliyorum.” Diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde