22 Temmuz 2024

Milletvekili Şener’den Hayırlı Olsun Ziyareti

  • PDF

hmk04.06.2014

Ak Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Ziyarete Ak Parti İl Yönetim kurulu üyesi Abdullah Uçar ile birlikte gelen Ak Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener’i belediye binası önünde Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Erişmiş ve İbrahim Eroğlu ve Belediye Meclis Üyesi Haşim Bursalıoğlu karşıladılar. Ak Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener daha sonra belediye binasına geçti. Milletvekili Şener burada yaptığı konuşmada yoğun çalışma temposunda olduklarını belirterek, “Bugünü Ordu genelindeki belediye başkanlarını ziyaret için ayırdım. Allah mübarek etsin güzel bir seçim kampanyası geçirdik, bu seçim kampanyasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hele de seçimin sondan ikinci günü yağmurlu bir final yapmıştık, ben onu hiç unutamıyorum. Allah bereketlendirdi. Azimle gayretle bir işe sarılırsınız Allah mükâfatını veriyor. Tabi şimdi sorumluluk daha fazla arttı. Muhalefetin şu anda hiçbir mahalli idareler açısından nefes alacağı bir alan Ordu’da yok ama dikkatli olmazsak kendi muhalefetimizi kendimiz üretiriz. Hem hizmetlerle ilgili, hem de imkanlarla ilgili Milletle paylaşımla ilgili sıkıntı çekmemek için tedbirleri almak lazım” dedi.

“Halkımızı Mahçup Etmeyeceğiz”
Ak Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener’e, nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür eden Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise, “Bu zamana kadar hep beraber bir takım oyunu teşkilatımızda belediyemizle milletvekilimizle hep beraber hizmet yaptık ve siyaset yaptık. İnşallah bu yeni dönemde Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz ile birlikte Milletvekillerimizle güzel hizmetler yapmak için vatandaşlarımızdan bir kez daha yetki aldık. Onların güvene bir defa daha layık olmak bizleri ziyadesiyle mutlu etti. İnşallah onları mahcup etmemek için daha fazla çalışacağız, hep beraber çalışacağız. İnşallah güzel neticelerle Fatsa’mıza, Ordu’muza çok daha güzel hizmetler gelecek. Bir defa daha sayın Milletvekilimize ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde