22 Temmuz 2024

SERDAROĞLU MARKET AÇILDI

  • PDF

ssm18.06.2014

Fatsa Ticaret Borsası kayıtlarına göre her yıl en fazla fındık alan işletme ünvanına sahip olan Niyazi Serdaroğlu sektörel faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek ‘SERDAROĞLU MARKET’i açtı.

Görkemli bir tören ile açılan Serdaroğlu Market’i, Bolaman Mahallesi Yenipazar semtinde bölge halkının hizmetine sunan Niyazi Serdaroğlu, “Herkesin ticari bir işletme kurarken ilk kaygısı para kazanmaktır. Ancak para kazanırken insanların gönlünü alabilmek, insanlara hoş davranabilmek, insanlara en iyi şekilde hizmet etmek işin esas amacı olması gerekir. Para, mal mülk her şey gelip geçicidir. Önemli olan insanlara kaliteli, güler yüzlü hizmeti sunabilmektir” diye konuştu.

“Kimse iş yeri açmak istemiyor!”
Ayrıca ülkemizde ihtiyacı olan ya da olmayan herkes devlet ananın çatısı altında toplanmak istiyor. Ancak şu bir gerçektir ki bence en verimli insan, bu topluma katma değer katabilen insandır. Şimdi bakıyoruz kimse sigortalı işçi çalıştırmak istemiyor, yük oluşturuyor diye… Kimse iş yeri açmak istemiyor, iflas ederim batarım diye… Bu şekilde ne işsizliğe çare bulabiliriz, ne de risk almadan para kazanabiliriz. Benim için 2 işçi çalıştıran bile bu topluma bir şeyler katıyor demektir. Az önce belirttiğim gibi ihtiyacı olanda olmayanda devlet ana çatısı altına girmeye çalışıyor. Ben diyorum ki; imkanı olmayanlar devlet kurumlarında çalışsın ama maddi olarak imkanı olan kişiler insanlara iş imkanı versin. Bizim ki çok basit bir girişim ama öyle güçleri olan hemşerilerimiz var ki daha büyük bir girişimde bulunarak, bu topluma, bu memlekete, bu ülkeye daha iyi hizmet ederler. Daha büyük katma değerler sunarlar” dedi.

“İnsanlar artık şeffaf ticareti görmek istiyor”
Marketin konum olarak köylere geçiş güzergâhı olduğu için potansiyelinin var olduğuna değinen Niyazi Serdaroğlu; “İnsanlar artık şeffaf ticareti görmek istiyor. Biz burada daha önce alışılagelmişin dışında barkod sistemini getirdik. İnsanlar ürünün altında fiyatlarını görebiliyor, markette daha rahat dolaşabiliyor. Marketimizin alanı yeterince büyük olduğu için müşterilere daha rahat bir alışveriş imkânı sunduk. Müşteriler burada fiyatları açıkça görüp diğer marketlerin fiyatlarıyla karşılaştırdıklarında ne kadar ekonomik bir işletme olduğumuzu kendileri görecek” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde