22 Temmuz 2024

Tarihin En Başarlı Başbakanı, Cumhurbaşkanı Oldu

  • PDF

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili İhsan Şener, Türkiye tarihinin en başarılı Başbakanı'nın Cumhurbaşkanı seçildiğini söyledi.

Başbakanlığı görevinde 12 yılda yaptığı icraat ve çalışmalar ile ülkenin makus kaderini Recep Tayyip Erdoğan'ın değiştirdiğini belirten Şener, "Tarihin en başarılı Başbakanı, Cumhurbaşkanı olmuştur. 12 yılda girdiği 9 seçimden milletin samimi desteğini alan tek liderdir."dedi.

Başarının tesadüf olmadığını ifade eden Şener, "Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde yaptığı başarılı çalışmalar ile Milletimizin yüreğinde yer edinmesi tesadüf değildir. Türkiye'de yaşanan değişime milletimiz destek vermiştir. 12 yılda IMF'ye olan borç sıfırladı, ihracat arttı, enflasyon canavarı yenilgiye uğratıldı. Kişi başına gelir 3 bin 492 dolardan 10 bin 818 dolara yükseldi. Mağdurların, ihtiyaç sahiplerinin ellerinden tutuldu. Her alanda yapılan Mega projeler ile Türkiye'nin hayallerini gerçekleştirildi. Milli birlik ve kardeşlik projesiyle silahlar sustu, Analar artık ağlamıyor. Yapılamaz denilenler yapıldı. Milletimiz her alanda yapılan değişikliklere teşekkür ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tercih etti."

77 Milyon'a Hizmet Sürecek

12 yıllık Başbakanlığı döneminde bugüne kadar 77 milyon insanımıza hizmet götüren Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Türkiye'nin her kesimine hizmetini sürdürecektir diyen Şener, "77 milyonun Cumhurbaşkanı olacaktır. 12 yıllık dönemde hiç kimsenin yaşam tarzına, siyasi görüşüne, etnik kökenine müdahale edilmedi. Hep milletimize daha fazla özgürlük, daha fazla demokrasi hakkı tanındı. 77 milyona ayrım yapılmadan hizmet götürüldü. Cumhurbaşkanlığı seçimi ile 77 milyon insanımız kazandı. Aynı hassasiyetle Cumhurbaşkanımız Erdoğan çalışmalarını sürdürecektir."

Millete teşekkür ettiğini söyleyen Şener, Türkiye'nin gerçeklerini görerek tercihini yapan milletimize sonsuz teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde