23 Temmuz 2024

Filistinli Ve Azerbaycanlı Yaralılara Ziyaret

  • PDF

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili İhsan Şener, TBMM Türkiye-Filistin Parlamentolararası Dostluk Grubu heyeti ile Gazze'den Türkiye'ye gelen yaralılar ile Azerbaycan Karabağ bölgesindeki çatışmalarda yaralanan 2 askeri ziyaret ettiklerini söyledi.

Şener, Gazze'de yaşanan insanlık katliamında yaralanan yaralılara Türkiye'nin yardıma koştuğunu ifade ederek, "Hem yaralıların yaralarını sarmada hem de barış sürecinin oluşmasında Türkiye bölgeye katkı veriyor. Gazze'de insanlık adına utanılacak bir dram yaşanıyor. Ancak bu drama dünya sessiz kalırken, Sadece Cumhurbaşkanı seçilen Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan dile getiriyor, tepkisini ortaya koyuyor, yaraları sarıyor. Türkiye Filistinli kardeşlerimizi yalnız bırakmayacaktır. Filistin de acıları dindirme ve ateşkesi sağlayarak insani yardımları ulaştırmak en büyük hedefimizdir."

Yaralılar Teeşkkür Etti

Türkiye'nin bölgede dış politikada etkin rolü ile bölgenin eli, gözü, kulağı olduğunu söyleyen Şener, "Gazze'den gelen yaralılar Türkiye'ye teşekkürlerini sunuyorlar. Türkiye'nin Ortadoğu'da zalimin karşısında, mazlumun yanında olduğunu ondan dolayı Türkiye'ye çok şey borçlu olduklarını, gerçek dost olduğunu ifade ediyorlar."

Karabağ'da Yaralanan Kardeş Azerbaycan Askerlerine Ziyaret

Filistin'in yanında kardeşlerimiz Azerbaycan'ın yanındayız diyen Şener, "Karabağ'da yaralanan soydaş, kardeş Azerbaycan askerlerini ziyaret ettik. Türkiye onlarında evidir. Kardeşlerimiz için ne gerekiyorsa yapılacaktır. Onlara da acil şifalar diliyorum."

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde