23 Temmuz 2024

Giyim Eşyaları Odası Başkanı Paşalıoğlu “Üyelerim Bana, Bende Yetkililere Soruyorum. Su Faturaları Neden Bu Kadar Yüksek?”

  • PDF

Giyim Eşyaları Odası Başkanı Cemal Paşalıoğlu, Su faturalarının  vatandaşa  çok yüksek geldiğini  söyleyerek “Elekçi ve Bolaman derelerinin  ortasından aktığı bir ilçede   üyelerimizle birlikte  bizde  bu kadar pahalı su içilmesini  yadırgıyoruz doğrusu ”dedi.

Paşalıoğlu,  odamıza  üye olan esnaf arkadaşlarımız bize her gün sitem ediyorlar.”  Sivil Toplum Kuruluşu  temsilcisi olarak niye bunları gündeme getirmiyorsunuz. Niye konuşmuyorsunuz? diye. Bizde tabiki bunun karşılığında  halkın beyanatını, halkın izlenimini, halkın düşüncelerini yetkililere açıklamak durumundayız ” dedi.

Biz sivil toplum kuruluşları temsilcileri  olarak bu konuları birlikte istişare yapıp  kamuoyu önünde paylaşıp, yetkili kişilere duyuracağız,  İnanın samimiyetimle söylüyorum  sokakta rahatsızız. Vatandaş bizi rahatsız ediyor. Bunun biran önce Büyükşehir Belediyesi tarafındanda  kamuoyuna açıklanması gerekiyor. Amacımız bağcıyı dövmek değil üzüm yemek. Bizim istediğimiz yetkililerin bu konuda doyurucu bir açıklama yapıp bizde üyelerimize bunu anlatalım dedi.

Fatsa’nın ekonomik şartları fındığın yüzde seksen beşinin yanması şehirdeki esnafımız büyük ölçüde etkilenmiştir diyen başkan Paşalıoğlu, “bizler esnafımıza sık sık ziyaretlerde bulunduğumuzda  onların dertlerini dinledikce bizlere sitemkar davranıyorlar,  günümüzde malum kiralar yüksek, çok şükür ben kira vermiyorum ama  bu benimle bitecek değil. Malum kira,elektrik, su dükkanlarının kaçınılmazları. Kira ile birlikte bu yüklerde esnafın üzerine binince sıkıntılar dahada artıyor. Yetkililer bu konuya el atacaklarını umuyorum”dedi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde