23 Temmuz 2024

“Liman Büyüyecek”

  • PDF

Fatsa’ını büyük liman hayalini gerçekleştirmeye çalışacağız.

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener Fatsa limanında genişletme çalışmaları için limanlar bölge müdürlüğünden bir heyetin geleceğini açıkladı.

Şener, gazetemize yaptığı açıklamada “Önümüzdeki zamanlarda Fatsa limanıyla ilgili de güzel çalışmalar olacak. Mutlaka 2015, 2016 yılında projeyi yatırımlar listesine aldıracağız. Limanda derinleştirme ve büyütme çalışmaları olacak. Veya mevcut limanımız biraz daha batıya kaydırılarak büyük bir liman tasarlanacak. Müşteşar yardımcımız da limanımızı yerinde inceleyecek ve yatırımlar ile ilgili geniş bir çalışma hazırlayacağız” dedi.

Hedeflerinde bir yat limanı ve kravüzüerlerin de yanaşabileceği bir liman yapmak olduğunu belirten İhsan Şener, “Fatsa bu yatırımları hak etmiş bir ilçemiz. Dolayısıyla planlarımızı sağlam yapıp yolumuza devam edeceğiz.”beyanında bulundu.

“Şu an itibariyle partimizin kurultay çalışmaları hazırlıkları komitesinde görevliyim. Bu görevimizi titizlikle yürütürken bölgemin yatırım çalışmalarını da takip etmeye çalışıyorum.”

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde