23 Temmuz 2024

Özel Dolunay Koleji Teog Sonuçlarında Ordu’nun Gururu Oldu

  • PDF

Fatsa’da eğitim faaliyetlerini sürdüren Özel Dolunay Koleji, açıklanan TEOG yerleştirme sonuçlarında 47 öğrencisinin 26’sına Fen lisesini kazandırarak her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir başarıya imza attı.

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında Dolunay Koleji öğrencileri Ordu’nun gururu oldu. Değişen sınav sisteminin başarı geleneğini değiştirmediğini söyleyen Özel Dolunay Koleji müdürü Orhan IRMAK: “öğrencilerimiz yakaladıkları başarı ile bizleri gururlandırdı. Okul olarak sınavda 452,813 puan ortalamasıyla Ordu’da tüm okullar arasında 1. olmayı başardık.”dedi.

Yerleştirme sonuçlarına göre de Ordu’nun gururu olduklarını ifade eden IRMAK: “ 47 öğrencimizden 26’sı Fen liselerine, 15’i Anadolu liselerine, 3’ü Anadolu İmam hatip liselerine, 1’i Güzel Sanatlar lisesine, 2’si Anadolu Teknik ve Mesleki Eğitim lisesine yerleşti. Aynı zamanda TEOG sınavında okulumuz öğrencilerinden Aycan DUYMAZ ve İremnur GÜLTEN 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak 100 tam puan aldı. Biz Özel Dolunay Koleji olarak öğrencilerimizi sadece okul ve sınavlarda değil hayatın her aşamasında başarılı olmaları için çabalıyoruz. Bu doğrultuda öğrenci, veli, öğretmen arasında sürekli olarak iletişim halindeyiz. Başarımızın arkasında “kazanmak” yerine “başarmak” felsefesi yatıyor. TEOG sınavındaki başarılarından dolayı bütün öğrencilerimizi kutluyor, bu süreçte çocuklarına destek olan velilerimize ve gecesini gündüzüne katan fedakâr öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

      

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde