23 Temmuz 2024

FATSA BELEDİYESPOR’A ÇÖZÜM ARAYIŞI

  • PDF

Haber : Muharrem Göç

Fatsa Belediyespor’un içinde bulunduğu durum için  Belediye Çamlık Tesisleri’nde toplantı yapıldı.

Kaymakam Bekir Atmaca’nın ev sahipliğini  yaptığı kahvaltılı toplantıya, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Halit Gülten, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve Fatsa’da ticari faaliyetlerini sürdüren  esnaflar  katıldı.

Toplantının açılış konuşması yapan Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, “Fatsa Belediyespor kayyumda. Ortada kalmış. Ortada bir cenaze var kaldırılması gerekiyor.  Eski yönetim devam etmediği için, yeni yönetimde oluşmadığı için  Gençlik Spor Müdürümüzün  yürüttüğü bir kayyum durumu var. Biz Fatsa olarak hep şunlar  söylenir, spora yönlenilmiyor, spora niçin önem verilmiyor, gençler niye uyuşturucuya yöneliyor da başka şeylere yönelmiyor gibi sürekli şikayetlerde bulunuluyor, konuşuluyor.  Fatsa’da spor olarak ne yapılabilir, daha nasıl ileriye gidebiliriz  gibi konuşulduğu zaman  taşın altına elimizi sokmamız gerekiyor. Orta da bir sorun varsa tek kişiyle değil, herkes o soruna bir katkıda bulunması gerekiyor. Biz spora ne kadar önem verirsek gençleri ne kadar kötü alışkanlıklardan uzak tutabilirsek o kadar iyi olur. Amerika’yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Bu bilinen bir gerçektir. Bu zamana kadar FatsaSpora emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gelirleri azalan bir  Fatsa Belediyespor’a  katkı vermenin zamanının geldiğini düşünüyorum ve biran evvel kayyumdan kurtulması istiyorum ” dedi.

Toplantıya katılan STK temsilcileri ve önceki yönetimde görev alan kişilerde görüşlerini açıklayarak  “Bizler bu takıma destek vermek zorundayız. Birlik ve berberlik zamanı gelmiştir” diyerek ilk etapta toplantıya katılanlar tarafından 100 bin TL yardım taahhüdünde  bulunuldu.

Kaymakam Atmaca katılımcılara teşekkür ederek, “bu gibi toplantıların daha sık yapılması gerektiğini belirterek, buda bizim eksiğimizdir”dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde