23 Temmuz 2024

Hastane İnşaatı Tam Gaz...Ya Engel, Eski Binanın Bir An Evvel Yıkılması

  • PDF

Haber : Muharrem Göç

Mevcut hastane binasının  ilçemiz  mevcut nüfusa cevap veremediği için artan nüfusun ihtiyaçlarına daha hızlı cevap verebilmek, sağlık hizmet sunum kalitesini artırarak hasta memnuniyetini üst seviyeye çıkarmak amacıyla ihalesi yapılarak inşaatına başlanan 300 yataklı  Fatsa Devlet Hastanesi  inşaatındaki çalışmalar hızlı bir şekilde yürütülüyor.

B ve C blokların temel çalışmalarının sürdüğünü belirten yetkililer, D blokun temel çalışmalarının bitirildiğini,  A blokta  temel çalışmaların ise  mevcut hastane binasının henüz yıkılamaması nedeniyle çalışmalara başlanamadığı bildirildi. Binanın yıkılamaması nedeniyle  alanın dar olduğu, malzeme bırakmada ve beton mikserlerinin bile rahat bir hareket edip beton dökemediği, buda işin hedeflenen bitim süresini geciktirdiğini belirtti.

Gece ve günde vardiyalı olarak  yüzün üzerinde işçi çalıştığını  belirten yetkililer, önümüzde yaklaşan kış mevsimi gelmeden bir an evvel bütün blokların su basmazlarının bitirilerek  kat atılma seviyesine getirileceği belirtildi.

Uzun süredir Fatsa halkının heyecanla beklediği 300 yataklı Fatsa Devlet Hastanesi inşaatı bitirildiğinde Çağdaş sağlık hizmeti anlayışı ile hizmete girecek olan hastane bölge halkı en modern sistemlerle tedavi edilecek, çağdaş hastaneler kazandırarak en üst düzeyde sağlık hizmeti sunma hedefini gerçekleştireceği bildirildi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde