23 Temmuz 2024

KAYMAKAM ATMACA KONUŞTU…

  • PDF

“HERHANGİ BİR SİYASİ MÜLAHAZA GÜTMEDEN GERÇEKTEN FATSA’MIZI

DAHA NERELERE GÖTÜREBİLİRİZ, YATIRIMLARI NASIL ARTIRABİLİRİZ

DİYE PLANLAR YAPMALIYIZ” DEDİ

                                                                                                                                                                

Haber : Muharrem Göç

Geçtiğimiz hafta Perşembe günü Belediye Çamlık Tesislerinde, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, İşadamları ve basın ile bir araya gelen  Kaymakam Atmaca, katılımcılara teşekkür ederek “bu gibi toplantıların daha sık yapılması gerektiğini belirterek, buda bizim eksiğimizdir” dedi.

Fatsa’nın özellikle insanları, sosyal hayatı, çevresiyle doğa güzellikleri ile gerçekten güzel bir ilçe olduğunu belirten Kaymakam Atmaca, “ insan yaşadığı yerin kıymetini çok iyi bilmeyebilir. Ama Fatsa Karadeniz’in incisi, bunu dışarıdan gelen insanlar söylüyor.  Üç yıl önce burada göreve başladım, gelmeden bende her şeyi araştırdım, şimdi gördüm ki tayin olduğum için çok mutlu ve memnunum” dedi.

Amaçlarının Fatsa’yı daha da güzelleştirmek daha da ileri götürmek olduğunu belirten Kaymakam Bekir Atmaca: ‘Kent Konseylerinde Şehrin ileri gelenlerinin katılacağı toplantılarda sorunların konuşulması gerekiyor. Herhangi bir siyasi  mülahaza gütmeden gerçekten Fatsa’mızı daha nerelere götürebiliriz, Fatsa’daki yatırımları  daha çok nasıl arttırabiliriz diye planlar yapmalıyız. Organize Sanayi Bölgemizde 29 tane fabrikamız var ve ben çok gururlandım. Yaklaşık 2700 vatandaşımız burada ekmek yemekte. Karadeniz Bölgesinde baktığımız zaman en çok istihdam sağlanan Sanayi Bölgesi Fatsa. Buraya yatırımı yapan insanların çoğu dışarıdan gelen insanlar. Dolayısıyla Fatsa’yı gerçekten seviyorlar, gelip yerleşiyor ve ev alıyorlar. Biz belki o anlamda Fatsa’nın kıymetini bilmiyoruz. inşallah biz vatandaşlarımızın mağdur olmaması için neler yapılabilmesi konusunda  gerçekten ciddi çalışmalar yapıyoruz” dedi

Kaymakam Atmaca, İlçemizde yapılan bir takım yatırımlara da değinerek, “yeni yapılan Devlet Hastanesi  inşaatı devam ederken eski Devlet hastanesi yıkılmadan vatandaşların mağdur olmaması için Çınar Hastanesi ve taşınacak Dolunay koleji binası için gerekli görüşmelerin sürdüğünü, buraların poliklinik olarak kullanılacağını, daha önce projelendirilen Fatsa çevre yolu projesinin şehre yakın olması nedeniyle uygun görülmeyip, yeniden çevre yolu projesi çalışmalarının sürdüğünü,  Limanın büyütülmesi için çalışmaların sürdüğünü, yakında Ulaştırma Bakanlığı’ndan yetkililer gelerek bu konuda çalışmaların yapılacağını, desteklerinden dolayı milletvekillerimize, bürokratlarımıza ve bakanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde