23 Temmuz 2024

Yeniden Görmeye Başladı

  • PDF

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili İhsan Şener, gözünden ameliyat olan 2 çocuk annesi Sevil Deveci'yi ziyaret etti.

Bir gözünü kaybeden, ikincisini de kaybetme kokusu yaşayan 2 çocuk Annesi Sevil Deveci'nin dramını anlatan haberleri medya'dan gören Şener, el uzatarak Ankara Ulucanlar Göz Eğitim ve Araştırma hastanesi'nde ameliyat olmasını sağlamıştı.

Gözleri yeniden hayata açılan Sevil Deveci, daha önce sesinden tanıdığı Şener'i ilk kez gördüğünü söyleyerek yardımcı olduğu için teşekkür etti.

Beni tanıdın mı? diye soran Şener'e cevap veren Sevil Deveci, "Sesinden tanıdım, şimdi yüzünü de gördüm. Ameliyattan önce bir daha göremeyeceğim diye çok korktum. Dışarı bakıyordum birşey göremiyordum. Her yer karanlıktı. Hep Allah'a 'Allahım beni de gezmeye nasip et, bende göreyim' diye çok dua ettim. Dualarım kabul oldu çok mutluyum."

Mesela renkleri görebiliyor musun sorununa Deveci, "Üzerinizde siyah pantolon ve beyaz gömlek var artık görebiliyorum" şeklinde cevap verdi. 

Hasta Oğlumu İlk Kez Gördüm

Hasta olan oğlum Mustafa Can'ın yüzünü görmeyi çok istedim hep onun için dua ettim diyen  Deveci, "Sadece hasta olan oğlumun yüzünü görmek istedim. Hiç görmediğim oğlumun yüzünü göstermesini Allah'tan hep diledim. Allah'ım ben iyi olup, oğlumun yüzünü görmek istiyorum diye hep dua ettim. Şükürler olsun artık oğlumu, kızımı görebiliyorum. Televizyon seyretmek istiyordum, görüntü göremiyordum, bende sırtımı dönüp yatıyordum. Şimdi her istediğimi kendim yapıyorum. Ev işlerini yapıyorum, yemeğimi yiyorum. Daha önce çocuklarım bana yemek yediriyordu."

Trilyonlar verseler de görmeyi tercih edeceğini söyleyen Deveci, "Kimse bilmez anlayamaz benim çektiklerimi. Bana destesiyle trilyon versinler. Parayı bir kenara koysunlar. Gözünümü seçersin desinler, Parayı mı. Tabii ki gözümü seçerim. Kimse görmemenin ne olduğunu bilemez. Çok zor durumdaydım elimden tutan Milletvekilimiz İhsan Şener'den, vesile olandan herkesten Allah razı olsun."  

Milletvekili Şener, "Bedelsiz verilen bir nimet bu. Kaybedince kıymetini anlıyoruz. Allah sıhhat, afiyet içerisinde yaşamayı nasip etsin. Doktorunuz Ankara Ulucanlar Göz Eğitim ve Araştırma hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Pelin Yılmaz Taş ile de görüştüm. Sağlık durumunuz zaman içerisinde daha da iyiye gidecek. Süreç içerisinde gözünüz daha da düzelecek. Bundan sonrada elimizden ne yardım gerekiyorsa yapacağız."

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde