23 Temmuz 2024

Cinoğlu, Sakarya Ortaokulu Öğretmenler Kurulu Toplantısına Katıldı

  • PDF

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Şube Müdürü Ramazan Akyol ile birlikte Sakarya Ortaokulunu ziyaret ederek 2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısına katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Müdür Ekrem Cinoğlu, sözlerine 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılının ülkemize, ilimize, ilçemize, okul ve kurumlarımızda görev yapan yönetici ve öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek başladı.

Müdür Ekrem Cinoğlu, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) sonuçları hakkında öğretmenlere bilgilendirmelerde bulunarak, “Sınav sonuçlarına göre ilçemizden Fen Lisesini kazanan öğrenci sayısı en fazla Sakarya Ortaokulundan. Okulumuzun başarısı ortada. Bu başarıda emeği bulunan idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum. Bunun sonucunda da çekim merkezi oluyorsunuz. Sakarya Ortaokulunun çekim merkezi olması demek idareci ve öğretmenlerimizin sorumluluğunun daha fazla artması demek. Sizlerin güzel ortamlarda ve kafanız rahat bir şekilde görev yapmanızı sağlamak için planlarımızı yapıyoruz” dedi.

Konuşmasının sonunda öğretmenlerin isteklerini ve sorunlarını dinleyen Müdür Ekrem Cinoğlu, “Sizleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bekliyorum. Her türlü isteğinizde ve sorununuz da her zaman yanıma rahatlıkla gelebilirsiniz. 24 saat telefonla da bana ulaşabilirsiniz” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde