23 Temmuz 2024

Yassıtaş Mahallesi Sakinleri Yeni Taşıma Uygulamasından Memnun

  • PDF

Haber : Muharrem Göç

28 nolu SS Taşayıcılar Kooperatifine bağlı olarak Yassıtaş mahallesine hizmet veren minibüsler aralarında aldıkları bir kararla artık bundan sonra saatli kalkma uygulaması Yassıtaş Mahallesi halkını sevindirdi.

 Mahalle muhtarı Hüseyin Özkaynar “Ordu’nun Büyükşehir olması nedeniyle artık bizimde köy statümüz bitti, mahalle statüsü aldık. Bir takım yeniliklerin olması gerekiyor. Özellikle taşıma konusunda epey sıkıntı vardı. Artık bu konuda saat koyduk. Vatandaş bu saatlere göre kendini hazırlamakta, uygulamadan çokta memnunlar” dedi

Mahalle sakinlerinden Hamza Baş, Bilal Udül ve Necati Gündoğdu’da “mahallemizde başlatılan saatli taşıma uygulamasından çok memnunuz. Artık insanlar şehire gelip giderken zamanlarını boşa harcamıyorlar. Kalkış ve dönüş saatleri belli. İşimizi de bu saate göre hazırlıyoruz. Eskiden gelişi güzel bir taşıma vardı. İnsanlar araba ne zaman gelecek veya ne zaman geri dönecek gibi tereddütleri vardı. Bu uygulama ile bu ortadan kalkmış oldu.”dedi.

Yeni uygulama ile, Yassıtaş mahallesinden Fatsa’ya Saat: 7:17 – 8:15 – 9:15 – 14:15 ve 16:15’de gidiş olarak,

Fatsa’dan Yassıtaş mahallesine Saat: 8:00 – 11:00 – 14:00 – 16:00 ve 19:00’da ise geriye dönüş olarak her gün minibüslerden yararlanabilecektir.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde