23 Temmuz 2024

Cinoğlu, Öğretmenler Kurulu Toplantısına Katıldı

  • PDF

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Şube Müdürleri Ramazan Akyol ve Ramazan Töngel ile birlikte Atatürk İlkokulunun 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısına katıldı.

 

Okulun öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, “Bizi her gördüğünüz yerde yolumuzu çevirerek isteklerinizi ve sorunlarınızı bize iletebilesiniz. Tereddüde düştüğünüz her konuyu bizimle rahatlıkla paylaşabilirsiniz. Kanunlar ve yasalar çerçevesinde istek ve sorunlarınızı çözmeye yardımcı olmaya çalışacağımı bilmenizi isterim. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğündeki Şube Müdürlerimizle ve diğer çalışan personellerimizle aynı anlayış içerisinde hep birlikte hareket ederek ekip ruhu içinde çalışıyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de bir bütün olarak düşünüldüğüne bizler bir makinenin dişlileri gibiyiz. Her bir parça birbirini tamamlıyor.” dedi.

 

Müdür Ekrem Cinoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak şeffaf bir yönetim anlayışı içinde olacaklarını ifade ederek, “Hiçbir düşünceyi dışlamadan herkesi kucaklayan ve herkese eşit mesafede olan bir anlayışa sahip olacağız. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamı gelip geçicidir. Esas olan bu makamda oturduğunuz süre boyunca yaptığınız kalıcı ve iz bırakan değerli hizmetlerdir diye konuştu.

 

Müdür Ekrem Cinoğlu, konuşmasını 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı’nın ülkemize, ilimize, ilçemize ve tüm eğitim camiasına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak sözlerini Atatürk İlkokulu idareci ve öğretmenlerine yeni dönemde yapacakları çalışmalarda başarı dileklerini ileterek noktaladı.

 

Ziyarette, yapımı devam eden 24 derslikli Atatürk İlkokulu ek bina inşaatında incelemelerde bulunarak çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde