23 Temmuz 2024

KIRTASİYECİLERDEN VELİLERE UYARI

  • PDF

“UCUZ ALDIĞINIZ ÜRÜNLERDE ÇOCUĞUNUZUN SAĞLIĞI İLE OYNAYABİLİRSİNİZ”

 

Haber :

Muharrem Göç

Kırtasiyeciler, 2014-2015 Eğitim-Öğretim sezonu için hazırlıklarını tamamladılar. 
15 Eylül Pazartesi günü başlayan yeni eğitim ve öğretim yılı  için hazırlıkların tamamlandığını belirten Kırtasiye sahibi Fatih Sukes, yeni eğitim-öğretim yılında velilerin çocuklarının sağlığı için kaliteli ve Sağlık Bakanlığı’nın kontrolünden geçen ürünleri almalarını tavsiye ettiler. 

Yeni 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılının bütün öğrenci, veliler ve öğretmenlere hayırlı olmasını dileyen kırtasiyeci Fatih Sukes “Kırtasiye olarak hazırlıklarımız tamamdır. Bizim velilerimize tavsiyemiz çocuklarımızın sağlığı söz konusu, piyasada sağlıksız ürünler satılıyor. Özellikle ana okul çocuklarına oyun hamuru, boya kalemidir, stix yapıştırıcı gibi ürünlere velilerimiz alırken dikkat etmelidir. Piyasada Çin’den getirilen ürünler birkaç kuruş ucuz olabilir ama çocuklarımızın sağlığı söz konusu olunca uzak durmamız lazım.” dedi.

Sukes, “velilerimize tavsiyemiz kaliteli ürünleri almalı ve taklit ürünlerden kaçınmalıdır. Çünkü çocuklara zarar verir. Kanserojen madde üretiyor. Bu okul sezonunda bütün öğrencilere başarılar diliyorum.”dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde