23 Temmuz 2024

Özby Tekstil 150 Kişiye İş İstihdamı Sağlayacak

  • PDF

Haber : Muharrem Göç

İlçemizde yeni açılan  Özby Tekstil  Bolaman mevkiinde Arda Soğuk Hava Deposu üstünde üretime başlarken ilk etapta 60 işçi ile deneme üretimi yapıyor.  

            Özby Tekstil ortaklarından Sedat Ergül  gazetemize yaptığı açıklamada; “Fatsa’yı tercih etmemizin sebebi  Fatsa  yerleşim olarak düzgün bir alana sahip, iş potansiyeli tekstil üretimine çok uygun, profesyonel işçiler var. Biz de  İlk etap da kalifiye, işi bilen elemanlar alıyoruz. Bölge itibarı ile teşvikten yararlanma imkanımız var. İŞKUR desteğinden yararlanıyoruz. Şuanda 60 işçi ile imalatlarımızı sürdürüyoruz. Kurduğumuz sistem 100-150 kişi istihdam alanına sahip. Organize Sanayi Bölgesinde yer olmadığı için burada geçici imalata başladık. İnşallah Organize Sanayi’de fabrikamızı kurduğumuzda  150  kişi istihdam edeceğiz. Hem işimizi yapacağız hem de her gün birilerinin evlerine ekmek götürdüğünü görmek bizleri de çok mutlu edecektir” dedi.

Yeni Haber gazetesi olarak Özby Tekstil ailesine bol kazançlar diliyor, Yeni açılan bu istihdam alanının Fatsa’mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde