23 Temmuz 2024

İlhan Mollaoğlu’ndan Fatsa Belediyespor’a Destek

  • PDF

Av. İlhan Mollaoğlu, örnek bir davranışa imza atarak Fatsa Belediye spor için bağışta bulundu.

Av. Mollaoğlu’nu ofisinde ziyaret eden Fatsa Belediye spor başkanı Av. Ahmet Canbaz ve yönetim kurulu üyeleri Mollaoğlu’na teşekkürlerini sunarak ; “ Fatsa Belediye spora bu zor dönemlerinde örnek bir davranış sergileyerek yanında olan İlhan Bey’e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Kendisi Fatsa’nın yüce gönüllü ender insanları arasında yer almaktadır. Eminiz ki Fatsa halkı gönüllerini açarak Fatsa Belediye sporu bu zor dönemlerinden feraha çıkaracaktır” dediler.

Yapılan ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Av. İlhan Mollaoğlu; “öncelikle nazik ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Hepimizin malumu ki Fatsa Belediye spor zorlu bir dönemden geçiyor. Bende tüm Fatsa halkı gibi maddi manevi desteğimi esirgemeyeceğim. Rakamın azı çoğu önemli değildir. Bir miktar para bağışında bulundum ve temennim Fatsa Belediye sporun daha iyi derecelerle yeniden toparlanmasıdır” dedi.

Takım başkanı Ahmet Canbaz’dan aldığımız bilgilere göre Av. İlhan Mollaoğlu Fatsa Belediye spor için 10.00 TL bağışta bulundu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde