23 Temmuz 2024

Fatsa'da Stk'lar Siyanürle Altın Aramayı Görüştü

  • PDF

Fatsa ilçesinde bazı sivil toplum kuruluşları(STK) başkanları bir araya gelerek siyanürle altın aranması konusunu görüştü.
Bir şirketin Fatsa'da siyanürle altın arama çalışmalarına karşı Fatsa’daki sivil toplum kuruluşları bir toplantı düzenledi. Doğaya ve insana zarar verebilecek her şeye karşı olduklarını belirten sivil toplum kuruluşları başkanları oradaki yapılan maden aramacılığı ile ilgili bir Fatsa’ya bilim adamı davet edeceklerini ve bilim adamının o bölgede yaptığı araştırma raporu doğrultusunda ona göre tepkilerini ortaya koyacaklarını belirttiler.
Fatsa Muhtarlar Derneği başkanı Mehmet Cemal Can önderliğinde toplanan sivil toplum kuruluşları başkanları, "Fatsa için hep birlikte hareket edeceğiz” dediler.
Toplantıya Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, Fatsa Ziraat Odası Başkanı Mehmet Özgen, Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Cemal Can, Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Madeni Eşyalar Odası Başkanı Ayhan Baş, Giyim Odaları Başkanı Cemal Paşalıoğlu, Fatsa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muammer Küçüköksüz ve Fatsa Özel Sanayi sitesi Başkanı Yusuf Kaynaroğlu katıldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde