23 Temmuz 2024

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Mahalle Gezilerine Devam

  • PDF

Haber : Muharrem Göç

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe teşkilatı mahalle gezilerine devam ediyor. İlçe Başkanı Doğan Çelebi başkanlığında Belediye Meclis üyesi Erol Yerebasmaz, yönetim kurulu üyeleri Adem Özgen ve İbrahim Kocamanoğlu ile birlikte geçtiğimiz Cuma günü Yukarıbahçeler mahallesine  giderek halkın sorunlarını dinlediler.

Başkan Doğan Çelebi, daha öncede belirttiğimiz gibi İlçemizde toplam 79 mahallenin planlanan süre içersinde  içinde  gezilerek sorunları dinleyeceğiz. Bu günde Yukarıbahçeler mahallesine geldik dedi.

Çelebi, “Yukarıbahçeler’in diğer mahallelere  göre ayrı bir hassasiyeti var. Siyanürlü altın arama yapan bir şirketin çevreye vereceği zarar gündemde. Biz bu işin takipçisiyiz. Teknik ve bilimsel olarak araştırıyoruz. Çevreye ve yaşayan vatandaşlara zarar verecek bir yaklaşım içinde bulunulması halinde buna en şiddetli bir şekilde karşı çıkacağız” dedi.

Tek tek vatandaşları dinleyerek altının getirisi ve bölgede çevreye vereceği zarar insan sağlığını tehdit etmesi bakımından çok önemli bir değerlendirme yapılması gerektiğini söyleyen başkan Doğan Çelebi, “çünkü bu zararın hem bu işten direk nemalanan hem de nemalanamayan insanların ortak zarar göreceklerini, Ayrıca altının ekonomideki yeri ve gerçek anlamda ülkemizdeki altın ithalatına ayırdığı para ile karşılıklı değerlendirme yapılması  gerekir. Çevre mahallelerdeki yaşayan insanlara iş ve aş imkanı ile ekonomiye getirilerininde birlikte düşünülmesi gerekir diyerek, ancak temel iş ve aşın sonuçta sağlığımızı tehdit etmemesi gerektiğini” söyledi.

Doğan Çelebi’nin konuşmalarının ardından mahalle sakinleride “burada yapılmak istenilenler bizlere doğru anlatılmıyor. Bizim ve çocuklarımızın geleceği ile oynanmak isteniyorsa, gerçekten tehlikeli bir şey yapılmak isteniyorsa biz buna karşı koymasınıda biliriz dediler.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde