23 Temmuz 2024

Dr. Mehmet Ali Sağlam “Hedefimiz, tüm hizmetlerimizi aksatmadan devam ettirmek olacak”

  • PDF

Fatsa Devlet Hastanesi yeni inşaatının devam edebilmesi için mevcut hastane binasında son etap yıkım bu gün gerçekleşecek.

“Hedefimiz, tüm hizmetlerimizi aksatmadan devam ettirmek” diyen Başhekim Yardımcısı Dr. Mehmet Ali Sağlam,  “Çalışmaları Milletvekilimiz Sayın İhsan Şener bey yakından izliyor” dedi.

Üç etapta yıkımların yapıldığı arazi üzerinde yeni binanın yapımı için bugünkü yıkımdan sonra bir hiç bir engel kalmamış olacak. Yeni inşaatın hızla devam etmesi için tüm altyapıları oluşturan hastane yönetimi, milletvekili İhsan Şener’in de desteğini arkalarına alarak tüm imkanları sergilemiş oldular.

Diyaliz ve Diş ünitelerini şehir içine taşıyan, idari bölümleri de bayram öncesi hastanenin karşısında özel bir binaya taşıyan hastane yönetimi, hizmetlerin aksamaması için azami gayret gösterdiklerini beyan ederek, yeni hastane inşaatının devam etmesinde hiç bir engelin kalmadığını açıkladılar.

Başhekim Yardımcısı Dr. Mehmet Ali Sağlam yaptığı açıklamada, “yeni hastane inşaatımızın önünde hiç bir engel kalmamıştır. Bizden istenen tüm altyapıları oluşturmuş bulunuyoruz. Bir yandan hem yeni binamızın devam etmesi için çalışmalar yapıyor, hem de hiç bir hastamızın mağdur olmaması için gayret gösteriyoruz. Bu çalışmaları Milletvekilimiz Sayın İhsan Şener bey de yakından izliyor. Kendisinin ciddi desteklerini alıyoruz. Hedefimiz, tüm hizmetlerimizi aksatmadan devam ettirmek olacaktır.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde