23 Temmuz 2024

İlçemizde 3 Ayrı Kazada 1 Ölü 21 Kişi Yaralı

  • PDF

Haber : Muharrem Göç

Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan bir firmaya ait  otobüs, yoldan çıkarak karşı şeride geçince ortalık savaş alanına döndü. 11 kişinin yaralandığı kazada  yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Samsun'dan Ordu'ya giden Recep Sezen idaresindeki 55 AP 911 plakalı yolcu otobüsü Büyük Sanayi Kavşağını geçtikten sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. 
Bariyere çarptıktan sonra karşı şeride geçen otobüs şans eseri başka bir araca vurmadan ve yan yatmadan durabildi. Kaza sonrası otobüste bulunan yolcular, Murat Yeniyıldız (65), Mehmet Kadıoğlu (29), Alperen Sever (20) , Fatma Öztürk (45), Dursun Cinek (86), Taner Tanguç (20), Ayşe Ergin (49), Dursun Ünal, Celal Atik (60), Fatma Atik (63) ve Gülfinaz Uzun (74) yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla Fatsa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza sonrası Ünye istikametine yol uzun süre kapalı kalırken yol trafik ekiplerinin çalışması sonucunda açılabildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Fatsa-Kumru yolu Madendüzü mevkisinde meydana gelen kazada ise 8 kişi yaralandı.  Cemal Irmak yönetimindeki 52 DT 301 plakalı otomobil, Barbaros Ünal Yüksel'in kullandığı 52 KH 351 plakalı otomobil ve Adem Bilgü idaresindeki 31 VD 794 plakalı otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çarpıştı.

Kaza sonucu araçlarda bulunan Reşit Uzun, Yasin Bilgü, İbrahim Dürümlü, İbrahim Giden, Huriye Bilgü, Adem Bilgü, Barbaros Ünal Yüksel ve Cemal Irmak yaralandı. Yaralılar, Fatsa Devlet Hastanesi ve Özel Medi Tech Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralılardan Adem Bilgü’nün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 

Bolaman Bölge trafik istasyonu mevkiinde  bir otomobilin sabaha karşı orta refüjde bir direğe çarpması sonucu da  1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.  Kazayla ilgili soruşturmalar sürüyor.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde